Introjakt elg
RAT
Publisert 09.06.2019 22:43
Oppdatert 10.06.2019 10:40
Introjakt elg
Foto: Rolf Arne Tønseth
​I høst skal NJFF Nordland arrangere flere introjaktkurs på elg i samarbeid med Statskog Salten og Statskog Helgeland. Det er planlagt inntil 5 kurs i Saltdal på jaktfelt Junkerdal Nord i Skaiti. Det er 26. – 29. september, 3. – 6. oktober, 10. – 13. oktober, 17. – 20. oktober og 24. – 27. oktober. På Helgeland blir det to kurs på jaktfelt Bergli Jakobjonsadal i Hattfjelldal. Det er 26. – 29. september og 3. – 6. oktober.

​​​Introjaktene er for kvinner, ungdom og nybegynnere. Maks antall deltakere på alle introjaktene er tre. Det er "først til mølla prinsippet" som gjelder.

For å delta på kurset må deltakerne vise godkjent jegeravgift og godkjent oppskyting med det våpenet de har med for jakta. Kopi av gyldig jegeravgiftskort og godkjent oppskyting må være NJFF Nordland i hende senest innen 2 uker før hvert kurs.

I Skaiti blir innkvartering i lavvo med fyringsovn. Deltakerne må ta med sovepose og tørrmat. Felles middag om kvelden fredag og lørdag.
I Hattfjelldal blir innkvartering i hytte. Deltakerne må ta med sovepose og tørrmat. Felles middag om kvelden fredag og lørdag.

Øvrige opplysninger om kursene: 
Første kursdag starter kl 18.00. Oppmøtested avtales etter påmelding.
Deltakeravgift for hver helg: kr 1.250,- for medlemmer i NJFF, som inkluderer felles middag fredag og lørdag. Ikke-medlemmer kr 2500,-. Det er mulig å delta flere helger.
Påmelding i aktivitetskalenderen på hjemmesiden til NJFF Nordland. Oppgi ved påmelding om du er interessert i å kjøpe elgkjøtt til Statskogs satser.
Bekreftelse av plass når deltakeravgift er betalt til NJFF Nordland på konto 4750 62 62301-merk introjakt elg.
For introjaktene i Salten kan spørsmål rettes til Rolf Arne Tønseth på tlf 413 06 557. For Helgeland kan spørsmål rettes til Rolf Almås på tlf 979 51 036, eller på e-post til nordland@njff.no
Kursene i Salten støttes av Nordland fylkeskommune.


- Annonse -
Facebook
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.