Introjakt på hare - Dønna!
Y.Edvardsen
Publisert 20.07.2017 15:26
Oppdatert 06.11.2017 19:29
Introjakt på hare - Dønna!
Unge kursdeltakere klar for jaktøkt på Dønna Foto: Christer Øveraas
Alstahaug JFF og NJFF Nordland arrangerer også i år harejaktkurs for ungdom og nybegynnere på hareøya Dønna. Øya på den vakre Helgelandskysten er et eldorado for jakt på hare og rådyr og svikter sjelden! Dato du skal sette av er 10.-12.november!

​​​​​

Kurset er beregnet for unge jegere som nylig har tatt jegerprøven og som trenger litt ekstra hjelp for å komme seg ut på jakt, men det er også beregnet på den godt voksne jegeren som kanskje ikke har jaktet hare før. 

Er du nybegynner(uansett alder, så lenge du er fylt 14 år så klart) og har lyst å prøve deg på harepus, er dette kurset for deg. Det vil være dyktige instruktører som veileder og ivaretar deg hele helga.

Base for kurset vil være på Berfjord skolehus. Her er alle fasiliteter slik som dusj, toalett, kjøkken og matsal. Skolehuset ligger 10 min fra fergeleiet på Bjørn(Dønna).

Vi tar sikte på å ta ferga som går 17.45 fra Sandnessjøen over til Dønna, men er du forhindret fra å ta denne ferga, så kan du bare gi beskjed til kursleder og gjøre avtale direkte med han. Bussholdeplassen i Sandnessjøen er på fergeleiet slik at du kan ta buss både fra Mosjøen, Rana og Brønnøysund.

Retur på søndag med ferga blir 16.55.

Max antall deltakere er 15 stk.

Helga blir å bestå av mye praktisk jakt, både støkkjakt og jakt med løs hund.​

Deltakeravgiften dekker overnatting, mat og jaktkort for hele helga. Reise til og fra Døn​na + ammunisjon dekkes av hver enkelt deltaker.

MERK! :

Bindende påmelding! Ved bekreftelse på plass, skal deltakeravgiften forhåndsbetales inn på konto: 1503 43 24104 eller via VIPPS kode 71452. Innbetalingen skal merkes med navn på deltaker og navn på kurs


Påmelding skjer kun via kursportalen HER​

Har du ikke hagle, er det muligheter for å låne. Skriv det i kommentarfeltet ved påmeldingen og ta kontakt med kursinstruktøren Christer Øveraas på tlf: ​​480 25 052

Vi satser på at det blir laget haregryte lørdagskveld! :-)

​Påmeldingsfrist er 30.10.2017

Velkommen på kurs!

- Annonse -
Facebook
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.