NY DATO Introjakt på sel - Laukvik - Få plasser igjen!
Y.Edvardsen
Publisert 12.02.2020 16:06
Oppdatert 22.06.2020 14:20
NY DATO Introjakt på sel - Laukvik - Få plasser igjen!
En nyskjerrig tilskuer lurer jegern Foto: Staffan Gustafsson
Laukvik JFF og NJFF Nordland arrangerer kurs i praktisk seljakt for ungdom og nybegynnere 28.-30.august. Kurset passer for deg som aldri har prøvd seljakt og ønsker å bli kurset i denne spennende jaktformen. Vi gjør oppmerksom på at seljakt regnes som storviltjakt og at du må fylle 16 år dette året for å kunne delta.

​​​​Base for kurset blir på fantastiske Livland Gård. Her kan du se fasilitetene. Vi blir å jakte i områdene utenfor Laukvikøyene og Livland. 

Målet med kurset er å videreformidle tradisjonen for seljakt. Opplæring rundt regelverk, jaktform og ivaretakelse av kjøtt og skinn.​


Hovedinstruktør for kurset blir Ivan Kleven, leder av ungdomsutvalget i NJFF Nordland. Alle praktiske spørsmål rettes direkte til han på mobil 917 75 586 eller til Michael Nygaard Rørvik i Laukvik JFF på mobil 477 58 938


Vi har plass til 12 deltakere, så her er det førstemann til mølla!

Det er bindende påmelding og kursavgift må betales til kontonr: 4750 62 62301​ der innbetalingen merkes med navn på kurs og navn på deltaker. Bekreftelse på plass gis når innbetalingen er registrert.


Vesentlig for å utøvelsen av jakt på sel, er ​tillatelse fra Fylkeskommunen. Du må sende søknaden med vedlagt godkjent storviltprøve til  post@nfk.no​ Du kan benytte storviltprøven fra 2019 som vedlegg til søknaden. Altså - du trenger ikke skyte opp nå for å kunne sende inn søknaden - du kan benytte den godkjente oppskytingen fra 2019 som dokumentasjon.​​

Vi jakter hovedsaklig steinkobbe da havert er fredet også i 2020. Kryss av på alle arter for sikkerhets skyld.

Mer informasjon og søknadsskjema finner du HER


Påmelding gjør du HER


- Annonse -
Facebook
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.