Oppdatering for hagle- og rifleinstruktører
RAT
Publisert 05.12.2019 11:43
Oppdatert 05.12.2019 11:43
Oppdatering for hagle- og rifleinstruktører
Standplassledere, rifleinstruktører, hagleinstruktører og hagledommere har selv ansvar for å oppdatere seg. Dette gjøres digitalt på NJFFs Trainingportal, og er gratis.

Du gjennomfører oppdateringen i NJFFs Trainingportal. Logg deg inn med brukernavn og passord. Brukernavnet er NJFF + ditt medlemsnummer (med store bokstaver og uten mellomrom), passordet NJFF + ditt postnummer (med mindre du har vært inne i portalen tidligere og satt nytt passord).
Alle instruktører skal være registrert som brukere i trainingportalen. Om du får problemer med innloggingen, følger du instruksjonen på innloggingssiden. Løser ikke dette problemet, kontakt Mintra AS på telefon 24 15 55 55, eller epost support@trainingportal.no

- Annonse -
Facebook
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.