Introjakt - elgjaktkurs for ungdom og nybegynnere
RAT
Publisert 16.05.2017 09:48
Oppdatert 13.09.2017 13:41
Introjakt - elgjaktkurs for ungdom og nybegynnere
Uttransportering. Foto: Rolf Arne Tønseth
Påmeldingsfristen nærmer seg, så nå haster det med å melde seg på. 28. september - 1. oktober 2017 arrangerer NJFF Nordland og Statskog Salten elgjaktkurs i Saltdal.

​​​​Maks antall deltakere er 8. Her er det "først til mølla prinsippet" som gjelder, og deltakere som ikke har deltatt tidligere blir prioritert.

NJFF Nordland og Statskog Salten skal også høsten 2017 arrangere elgjaktkurs. Kurset vil gå på jaktfelt Junkerdal Sør. Jaktfeltet har vanligvis godt med elg. Det er fritt valg av dyr, bortsett fra ku. Ved felling vil kvoten kunne bli utvidet. Jakt- og kursleder er Stein Halvorsen. Han får med seg sitt jaktlag som instruktører.

Dette er et nybegynnerkurs. Det vil bli jaktet med bandhund og kanskje med løshund. Posteringsjakt vil bli praktisert. Ligger forholdene til rette for det kan smygjakt også benyttes.

For å delta på kurset må deltakerne vise godkjent jegeravgift og godkjent oppskyting med det våpenet de har med for jakta. Kopi av gyldig jegeravgiftskort og godkjent oppskyting må være NJFF Nordland i hende innen 13. september 2017.

Kursdeltakerne får tilbud om å bo på Skogvoktergården i Øvre Saltdal. På Skogvoktergården er det dyner og sengeklær. Der er også et fint kjøkken med kjøleskap, komfyr og det du trenger for å ordne deg mat, spleiselag middag er aktuelt. Deltakerne kan også kjøpe mat på Saltdal turistsenter eller på Nordnes Camp og Turistsenter. Mat er ikke inkludert i kursavgiften.

Opplysninger om kurset: 
Tidsrom: 28. september - 1. oktober 2017. 
Kursstart: torsdag 28. september kl 19:00. Utsjekking av Skogvoktergården om morgenen 1. oktober. Avslutning: søndag 1. oktober kl 16:00. 
Jaktfelt: Junkerdal Sør.
Innkvartering: Skogvoktergården i Øvre Saltdal.
Deltakeravgift: kr 1.250,- som inkluderer kurs og husrom. Ved bekreftelse av plass betales beløpet til NJFF Nordland på konto 1503 43 24104.
Påmelding i aktivitetskalenderen. Oppgi navn, adresse, fødselsdato, telefon og e-post. Frist: 13. september 2017.
Eventuelt kjøtt kan kjøpes til Statskogs satser.

Spørsmål kan rettes Rolf Arne Tønseth på e-post: nordland@njff.no  eller mobil 413 06 557.

- Annonse -
Facebook
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.