Smårovviltkonkurranse 2019-2020
Y.Edvardsen
Publisert 08.11.2019 14:02
Oppdatert 21.11.2019 13:42
Smårovviltkonkurranse 2019-2020
Rødrev Foto: Rolf Arne Tønseth
NJFF Nordlands småpredatorjakt konkurranse

​​For å stimulere til økt jakt og fangst på rødrev, mår, mink, kråkefugler og grevling, arrangerer jaktutvalget i NJFF Nordland en konkurranse.​

Mange småviltjegere, gårdbrukere og friluftsmennesker er bekymret for den store predasjon vi har på alt av bakkehekkende fugler, småvilt, rådyrkalver og lam. 

Mange steder har slakteavfall, økt hyttebygging, veier og jernbane ført til at både kråkefugl, grevling og rev har fått bedre levekår i utmark og fjellheim.. Disse kommer seg gjennom vinteren, som ofte er flaskehalsen, ved å spise slakteavfall fra storviltjakt, søppel i hyttefelt og kadaver ved vei, jernbane og kraftlinjer. Ved våre kyster og vassdrag herjer den uønskede villminken. Både gjess, ender, måker og vadefugler er utsatt for villminkens predasjon. I skogen tar måren for seg av både fugl og små pattedyr.

Dette ønsker NJFF Nordland å gjøre noe med og inviterer alle våre medlemmer til å delta i vår småpredatorkonkurranse.

Alt er nå klart for innsending av dokumentasjon, konkurranseregler osv.

All informasjon finner du HER​ 

​Legg merke til at det er flere faner der resterende konkuranseinformasjon ligger - også digitalt rapporteringsskjema!

Informasjon om kontaktpersoner i hver lokalforening, kommer så snart det er klart og blir fylt på etterhvert. Har du spørsmål om konkuransen, så kan du kontakte enten 

Magnus Fjeldså på mobil: 906 17 359 eller e-post: magfjeld@live.com

Rolf Almås på mobil: 979 51​ 036 eller e-post: ​​rolfalmaas@gmail.com

Alle som har fangstet og skutt nevnte arter hittil dette jaktåret, kan nå sende inn rapportskjema og annen dokumentasjon.

- Annonse -
Facebook
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.