Villaksens dag for ungdom i Saltdalselva
Publisert 08.08.2019 19:23
Oppdatert 08.08.2019 19:37
Villaksens dag for ungdom i Saltdalselva
Torsdag 15. august kl 10 - 19 arrangerer Saltdal Elveeierlag i samarbeid med Saltdal Jeger- og Fiskerforening, Bodø Jeger- og Fiskerforening og Norske Lakseelver Villaksens dag for ungdom mellom 12 – 18 år på Nordnes Camp og Bygdesenter i Saltdal.

​Det blir en hel dag med  spennende ​​aktiviteter relatert til laks, sjøørret, forvaltning og praktisk fiske i Saltdalselva, og film om den fantastiske villaksen, Norges Levende Arvesølv. Arrangementet er fra kl 10 – 19, og det er muligheter for de som ønsker det å fiske til kl 24. Arrangementet er gratis, og inkluderer mat og drikke. Ungdom fra hele Salten er velkommen til å delta. Påmelding gjøres til post@saltdalselva.no  og gi beskjed dersom det er behov for hjelp til transport. ​

- Annonse -
Facebook
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.