Villmarkscampen i Beiarn 2018
Ylva Edvardsen
Publisert 04.05.2018 14:43
Oppdatert 04.05.2018 15:11
Villmarkscampen i Beiarn 2018
Luftig svev Foto: Y.Edvardsen
Villmarkscampen i Beiarn 2018 er klar for påmelding! Sett av datoene 13.-18.august for dine unge lovende ungdommer, og send de til Beiarn for en uke spekket med fiske, skyting, fjell og friluftsliv! Vi lover uforglemmelige minner og evige vennskap!

​Villmarkscampen er for deg mellom 12 og 16 år. Du trenger ikke ha noen spesielle forkunnskaper for å bli med, da vi lærer deg det du trenger. Det du derimot MÅ ha med, er godt humør, respekt for andre, vilje til å lære og prøve nye ting og ikke minst, trives ute i all slags vær.


Campen er svært populær og vi prioriterer nye deltakere først. Derfor vil vi ikke gi beskjed om endelig deltakelse før i slutten av juni. Vi har 40 plasser tilgjengelig på campen og vi opererer også med ventelister dersom noen må melde seg av campen i forkant. Da er det slik at vi kontakter de som står på ventelista etter tur.


Base for campen er på Lassbrenna skyteanlegg på Trones i Beiarn. Der har vi kjøkken, matsal, toaletter og dusjer til rådighet samt stor leirplass. Deltakerne blir å bo i lavvoer på området eller de kan ta med egne telt om de ønsker det. Aktiviteter vi tilbyr i løpet av uka, er laksefiske i Beiarelva, kanopadling, overnattinstur på Åsvasshytta, leirdueskyting, rifleskyting, bueskyting og masse mer.

PÅMELDING GJØRES HER!

- Annonse -
Facebook
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.