Villmarkscampen i Beiarn 2019
Ylva Edvardsen
Publisert 12.04.2019 13:25
Oppdatert 12.04.2019 13:29
Villmarkscampen i Beiarn 2019
Evige vennskap knyttes på Villmarkscampen Foto: Ylva Edvardsen
Villmarkscampen i Beiarn 2019 er klar for påmelding! Sett av datoene 12.-17.august for dine unge lovende ungdommer, og send de til Beiarn for en uke spekket med fiske, skyting, fjell og friluftsliv! Vi lover uforglemmelige minner og evige vennskap!

Villmarkscampen er for deg mellom 12 og 16 år. Du trenger ikke ha noen spesielle forkunnskaper for å bli med, da vi lærer deg det du trenger. Det du derimot MÅ ha med, er godt humør, respekt for andre, vilje til å lære og prøve nye ting og ikke minst, trives ute i all slags vær.


Campen er svært populær og vi prioriterer nye deltakere først. Derfor vil vi ikke gi beskjed om endelig deltakelse før i slutten av juni. Vi har 40 plasser tilgjengelig på campen og vi opererer også med ventelister dersom noen må melde seg av campen i forkant. Da er det slik at vi kontakter de som står på ventelista etter tur.


Base for campen er på Lassbrenna skyteanlegg på Trones i Beiarn. Der har vi kjøkken, matsal, toaletter og dusjer til rådighet samt stor leirplass. Deltakerne blir å bo i lavvoer på området eller de kan ta med egne telt om de ønsker det. Aktiviteter vi tilbyr i løpet av uka, er laksefiske i Beiarelva, kanopadling, havfiske, leirdueskyting, fjellturer, rifleskyting, bueskyting og masse mer. Altså - alt en villmarksuke skal ha!

Påmelding gjøres HER!​

Campen koster kr 1500,- og dekker alt hele uka. Det eneste du må sørge for selv, er reisa til og fra campen samt evnt snop underveis. Mat, aktiviteter, ledere, skudd og lån av våpen samt transport til og fra aktivitetene er bakt inn i deltakeravgiften.

Det er ikke krav om medlemskap i NJFF for å delta på Villmarkscampen.


- Annonse -
Facebook
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.