Villmarkscampen i Beiarn 2020
Ylva Edvardsen
Publisert 27.04.2020 12:45
Oppdatert 27.04.2020 14:39
Villmarkscampen i Beiarn 2020
Magne Pinnerød med laks fra Beiarelva Foto: Ylva Edvardsen
Årets Villmarkscamp i Beiarn er nå åpnet for påmelding. Dato for sommerens flotteste eventyr, er 10.-15.august! Dette er uka før skolestart og perfekt avslutning på skoleferien. Campen arrangeres av Beiarn JFF og NJFF Nordland med flotte sponsorer på laget! Statskog, Sparebank1 NordNorge, Gifas AS og Beiarn kommune.

​​

Pga den pågående Corona-situasjonen, vil gjennomføringen av Villmarkscampen være med forbehold. Vi vil til enhver tid følge FHI og regjeringens retningslinjer for gjennomføring av arrangement, og det kan være aktuelt med endringer - både i antall av deltakere og i verste fall - at det ikke er mulig å gjennomføre årets Villmarkscamp i Beiarn.

Påmelding er i utgangspunktet bindende og deltakeravgift skal betales umiddelbart, men pga den usikre situasjonen vi står i, vil vi be deltakerne avvente med innbetaling av deltakeravgift til vi har fått en endelig avklaring fra myndighetene om vi kan avholde campen i den form den er tenkt.​


Villmarkscampen er for deg mellom 12 og 16 år. Du trenger ikke ha noen spesielle forkunnskaper for å bli med, da vi lærer deg det du trenger. Det du derimot MÅ ha med, er godt humør, respekt for andre, vilje til å lære og prøve nye ting og ikke minst, trives ute i all slags vær.

Påmeldingsfristen utvides i år til 1.august​, men tidlig påmelding er absolutt det beste. Med engang vi får klarsignal fra myndighetene om vi kan arrangere campen, vil deltakerne få e-post om dette og informasjon om innbetaling osv.


Påmelding gjøres HER​ 


Campen er svært populær og vi prioriterer nye deltakere først. Vi har 40 plasser tilgjengelig på campen og vi opererer også med ventelister dersom noen må melde seg av campen i forkant. Da er det slik at vi kontakter de som står på ventelista etter tur.


Base for campen er på Lassbrenna skyteanlegg på Trones i Beiarn. Der har vi kjøkken, matsal, toaletter og dusjer til rådighet samt stor leirplass. Deltakerne blir å bo i lavvoer på området eller de kan ta med egne telt om de ønsker det. Aktiviteter vi tilbyr i løpet av uka, er laksefiske i Beiarelva, kanopadling, havfiske, leirdueskyting, fjellturer, rifleskyting, sporsøk sammen med Salten elghundklubb og masse mer. Altså - alt en villmarksuke skal ha.

Campen koster kr 1500,- og dekker alt hele uka. Det eneste du må sørge for selv, er reisa til og fra campen samt evnt snop underveis. Mat, aktiviteter, ledere, skudd og lån av våpen samt transport til og fra aktivitetene er bakt inn i deltakeravgiften.

Det er ikke krav om medlemskap i NJFF for å delta på Villmarkscampen.​- Annonse -
Facebook
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.