Bedriftscup 2019 - En kjempesuksess!
Kristina Tveitdal Mathisen
Publisert 18.09.2019 22:16
Oppdatert 18.09.2019 22:31
Bedriftscup 2019 - En kjempesuksess!
Fornøyde vinnere. Fra venstre: Bjørn Ivar Jenssen, Geir-Arne Otting og Harald Inge Mathisen.
Foreningens første bedriftscup ble en kjempesuksess. Hele seks bedrifter stilte med lag, og engasjementet har vært stort.

​​Fra prøveprosjekt til fast tilbud?

Bedriftscupen var i utgangspunktet et prøveprosjekt med formål om å skape et morsomt og sosialt tilbud for bedrifter i nærområdet. Samtidig ønsket foreningen at cupen kunne bidra til flere skyttere på de ordinære skytingene. Resultatet av årets cup har vært svært positivt, med et godt antall påmeldte og stort engasjement hele veien. Styret vil derfor nå vurdere om dette skal bli et fast tilbud.

Populært tilbud

Kort tid etter at påmeldingsinformasjonen var publisert, begynte påmeldingene å renne inn. Det var totalt seks bedrifter som stilte med lag da startskuddet for cupen gikk av 30. juli i år. Lagene som stilte tilhørte bedrifter fra både Sandnessjøen og Leirfjord, og besto av både erfarne skyttere og nybegynnere i alle aldre. På skytebanen har det vært godt oppmøte og topp stemning. Målet med å skape et sosialt og morsomt tilbud, ble definitivt innfridd.

Kamp om førsteplassen

Det ble en jevn og tett kamp mellom Sandnessjøen videregåendeskole og Leirfjord kommune 1 da cupen nærmet seg slutten. En kan trygt si at konkurranseinstinktet våknet til liv da det kun var snakk om få poeng som skilte første- og andreplassen. Etter en tett kamp var det til slutt Sandnessjøen videregåendeskole som stakk av med seieren.

Lagene kunne skyte så mange runder de ønsket og resultatet for hver runde ble ført av foreningen fortløpende. Resultatet er regnet sammen slik: De tre beste rundene til hver skytter er tellende for lagets sammenlagte resultat. Totalt ble det skutt 2550 skudd!
Resultat bedriftscup 2019.PNG

Takk til felleskjøpet avd. Sandnessjøen for flotte premier! 

- Annonse -
njffbutikken
Helgeland kraft
Letsea
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.