Helgeland sparebank støtter ny leirduebane i Novika
Christer Øveraas
Publisert 31.03.2020 13:19
Oppdatert 31.03.2020 15:41
Helgeland sparebank støtter ny leirduebane i Novika
Alstahaug JFF har fått 200. 000 kroner i støtte til utbygging av ny leirduebane i Novika. Gaven kommer fra Helgeland sparebanks gavefond, og vil komme godt med i utbyggingen.
​​​​​​​I forbindelse med klubbens planer om en ny leirduebane i Novika, en såkalt trap/compakt sportingbane, så har Helgelandsparebank nylig underrettet forening om tildeling av hele kr 200.000,- som økonomisk bidrag til utbyggingen.

I mai 2018 inngikk Helgeland sparebank og Alstahaug JFF en samarbeidsavtale på tre år. Januar 2019 mottok foreningen en gavesjekk på 100. 000 kroner. Denne pengegaven er satt av til opprustning av foreningens riflebane. Støtten fra sparefondet skal brukes til utbygging av ny leirduebane. 


 

Fra 2015 og frem til i dag har foreningen hatt en dobling i antall medlemmer. Bygging av ny leirduebane spiller en viktig rolle i foreningens rekruttering av nye medlemmer, da spesielt med tanke på kvinner og ungdom. Med et stadig stigende medlemstall er det viktig for oss at vårt tilbud er oppdatert og etter dagens standard. I tillegg så er kapasiteten på vår eksisterende lerduebane sprengt både treningskveldene og under stevner. 

For en forening i vekst er slike pengebidrag uvurderlige. De bidrar til at vi kan satse stort og bedre tilbudet til våre medlememr. Vi er derfor svært takknemlige for at lokale bedrifter, som Helgeland sparebank, tørr å satse på oss og vårt arbeid. 

Skjermbilde.PNG
 hsb_staende_standard.png


 
 

- Annonse -
njffbutikken
Helgeland kraft
Letsea
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.