Kvinnekontakt
Publisert 03.12.2018 21:09
Oppdatert 03.12.2018 21:34

​​

Jentegruppa ble opprettet i april 2015 med det formål å forsøke å rekruttere flere kvinnelige skyttere og gi anledning for erfarne skyttere for å drive med skyting både på lerduer og rifle. Vi startet opp med skyting i hovedsak hver 14 dag, og fulgte dette en periode før og litt etter ferieavvikling.

Det har vært varierende med oppmøte, men det viser seg at vi har en håndfull med jenter som ønsker og aktivt være med på dette. I starten kunne det variere fra 6 til 10 jenter/damer som ønsker å benytte seg av tilbudet.  

Ut i fra samtaler med andre foreninger, har flere andre som har forsøkt dette noen av de samme utfordringene som har vist seg for jentegruppa her. Det er store variasjoner på interesser, hvor noen kanskje ønsker ukentlig skyting, mens andre mener en gang i måneden er tilstrekkelig. Samtidig skal det sies av at de jentene som har vært stabil på skytinger, er vel så treffsikre som guttene, og flere av jentene/damene har også deltatt på disse skytingene. ​

- Annonse -
njffbutikken
Helgeland kraft
Letsea
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.