1 nøkkel 100 båter båten
ASP
Publisert 07.06.2019 15:44
Oppdatert 07.06.2019 15:56
1 nøkkel 100 båter båten
Bilde hentet fra NJFF's hjemmeside
Informasjon om 1 nøkkel 100 båter båten

​​Norges Jeger og Fiskerforening har i samarbeid med Gjensidige fordelt båter ut til lokalforeninger i hele Norge. 

En av disse båtene er tildelt Bodø JFF og ligger i Soløyvatnet i nærheten av Skihytta/Salombakken. Båten er laget i aluminium og tåler en støyt. Med sin vekt på kun 78 kilo, skal det være mulig å håndtere den for en person. Båten er 14 fot og modellen heter Viking 440. Det er redningsvester i ei låst kasse ved båten. 

Oppsyn på båten er vår studieleder Jan Ole Østensen. Oppdager du noe galt med båten så gi han tilbakemelding på tlf 90416772

​Du kjøper din personlige nøkkel i NJFF's medlemsbutikk. https://www.njffbutikken.no/

​Merk at dette  er et medlemstilbud så du må være medlem for å kunne kjøpe nøkkel. Hvis du ikke allerede er medlem i Bodø JFF kan du melde deg inn her. https://minside.njff.no/Portal/forms#directmember

Husk å velge lenken for lokallag og så velge fylkeslag Nordland og lokallag Bodø JFF. ​ Du kan også ta kontakt med styret eller et annet medlem som kan verve deg. ​

Når du har kjøpt og mottatt din personlige nøkkel booker du båten på bookingsiden for 1 nøkkel 100 båter. http://www.xn--minebter-e0a.no/

Fiskekort for alle de store ørretene og røyene i Soløyvatnet kjøper du på gården Sandjorda mellom Kålhuskrysset og Heia. De selger også fiskekort på Bertnes Geosenter. 

I Soløyvatnet er det mange fine steder å fiske, men for grilling og kos anbefales særlig  Bodø Kommunes område på Svartnes. Der er det også en gapahuk rett ved vannet. 

Andre båter i denne ordningen finner du i bookingoversikten, men av lokallag i ​Nordland​ har Beiarn JFF en båt i Åsvatnet i Tollådal​, Rana JFF har båt i Raudvatnet og ​Narvik og Omegn JFF har båter i Hartvikvatnet i Bjerkvik og i småbåthavna i Narvik.

Du kan lese mer om ordningen her http://www.xn--minebter-e0a.no/about 

Kartreferanse for alle båtene i ordningen finner du i bookingoversikten.

Husk å bruke redningsvest og ha respekt for vær og vind!- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.