Åpning av elgbanen
BB
Publisert 21.05.2020 09:58
Oppdatert 07.05.2021 12:27
Åpning av elgbanen
Elgbanen åpner for skyting mandag 31. mai, men med Koronabegrensinger
​​​​Miljdirektoratet har bestemt at skyteprøve for 2021 skal gjennomføres, men uten krav til gjennomført 30 treningsskudd. Dette betyr at alle som skal jakte storvilt må gjennomføre og bestå obligatorisk storviltprøve 5 skudd. Det er likevel slik at det er den enkelte jegers ansvar å sørge for at man er godt trent slik at vilt kan avlives på en sikker og human måte. Da må det trenes. Bytter man ammunisjon må man også skyte inn på nytt da forskjellig ammunisjon som regel har et annet treffpunkt.

Elgbanen legger derfor tilrette for skyting i henhold til terminlista på de ordinære skytekveldene mandag og onsdag fra og med mandag 31. mai. 

I henhold til gjeldende koronarestriksjoner fra NJFF vil det bli dårligere kapasitet på banen, så for å sikre at alt går så fort og greit som mulig og for å sikre vårt personell og våre brukere mot smitte er det veldig viktig at alle skyttere på forhånd setter seg godt inn i prosedyren skissert under: 

KORONASKYTING - ELGBANEN. LES DETTE NØYE FØR DU MELDER DEG PÅ!

​PERSONER SOM IKKE KAN DELTA:
• Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand.  
• Personer som ikke retter seg etter koronavettreglene.  
• Skyttere som ikke er selvhjulpne. Det vil si at skyttere som trenger hjelp fra andre/skyteledere til å gjennomføre skytingen ikke kan delta.

FOR Å DELTA MÅ DU GJØRE FØLGENDE:
1. INNE I GANGEN MÅ DU REGISTRERE DEG PÅ ETT AV LAGENE SOM SKAL SKYTE (SKJEMA) – DET BLIR MAX 6 PERSONER PR LAG – REGISTRER NAVN OG TELEFONUMMER.  VI MÅ BEGRENSE TIDEN OG HVERT LAG FÅR 1 TIME TIL RÅDIGHET.
2. GÅ TIL KASSA OG BETAL FOR SKYTING – EVT KJØP AMMO.
3. VENTING MÅ GJØRES UTE.
4. NÅR DET ER DIN TUR – HA ALT UTSTYR KLART – UTPAKKET OG MONTERT OG MØT OPP UTENFOR YTTERDØRA.
5. ALLE SKAL BRUKE HÅNDSPRIT SOM STÅR INNENFOR DØRA NÅR DE KOMMER INN OG GÅR INN PÅ BANEN.
6. VÅRE SKYTELEDERE VIL NÅ STYRE AKTIVITETENE INNE PÅ BANEN I FORHOLD TIL REGLER FRA NJFF.

OBS – VI LÅNER IKKE UT HØRSELVERN ELLER VÅPEN!

KUN EN PERSON INNE GANGEN TIL ENHVER TID – HOLD AVSTAND!


- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.