Årsfest for fuglehundfolket i Bodø
Publisert 09.01.2020 21:01
Oppdatert 15.01.2020 19:10
Årsfest for fuglehundfolket i Bodø
​Fredag 24. januar inviterer fuglehundutvalget i BJFF til årsfest for byens fuglehundsfolk✨

​​I 2019 var det mange av våre medlemmer som fikk fine premier på sine fuglehunder. Vi i fuglehundutvalget ønsker å kåre årets VK-hund, AK-hund og UK-hund, samt årets utstillingshund som vi skal sette skikkelig stas på med flotte premier og heder og ære under årsfesten🏆

Vi booker bord på (Fugle)Hundholmen i Bodø sentrum og håper at du tar turen sammen med oss for litt sosialt samvær og hundeprat.

For at vi skal vite hvor mange vi skal booke bord til ønsker vi at dere gir tilbakemelding dersom dere kommer. Send SMS til Linda på: 975 43 470 eller ta kontakt via messenger. Påmeldingsfrist onsdag 22. januar.

Siden vi blir mange ønsker Hundholmen at vi forhåndsbestiller mat. Send inn hvilken rett du ønsker sammen med påmeldingen på SMS til Linda (97543470) eller send oss en melding på Facebook. Rettene du kan velge mellom er:

Husets Barfjøl (299,-)
-Lokale og langreiste oster, utvalgt spekemat, friterte tørrfiskboller, svinepate, syltete grønnsaker, rømme og søtt tilbehør. Serveres med knekkebrød laget på mesken fra vårt øl.


Grillet breiflabb med sesam (320,-)
-Fritert selleri, grillet brokkoli og smørsaus med smak av miso.


Burger (235,-)

-Modnet cheddar, syltet agurk, grillet varmrøkt bacon og pommes bistro.


Vi gleder oss masse :D 


- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.