Bli med på Fiskesommer 2021!
SBB
Publisert 06.06.2021 23:01
Oppdatert 06.06.2021 23:01
Bli med på Fiskesommer 2021!
Søndag 20. juni fra 12.00-15.00 arrangerer Bodø Jeger og Fiskerforening (BJFF) en fiskedag for hele familien på Buholmen Friluftsområde.

Deltakelse er gratis. Barna får muligheten til å lære seg å fiske og vi serverer enkel turmat og drikke.
Buholmen er et lett tilgjengelig friluftsområde ved Kløkstad småbåthavn med gode parkeringsmuligheter, fin sandstrand og fiske fra holme og molo. Det skal være gode muligheter for store og små å få fisk på kroken, så det lover godt!
Der er toaletter ved småbåthavna og en gapahuk som er åpen for allmenn bruk. Buholmen Friluftsområde er 16 km fra Rønvikkrysset til der man svinger ned til parkeringsplassen (15 minutter med bil).
Det er ingen forhåndspåmelding og det er bare å møte opp med redningsvest og stang om du har. Vi har med ekstra stenger til utlån til de som ikke har med.
Vi hjelper både barn og foreldre i gang, og deler ut premier til alle barna.- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.