Dressurkurs valp og unghund.
Magnus.
Publisert 28.04.2020 22:14
Oppdatert 28.04.2020 22:21
Dressurkurs valp og unghund.
Ung og lovende???
Fuglehundutvalget i BJFF avholder dressurkurs.

​For å opprettholde litt aktivitet i disse koronatider tilbyr fuglehundutvalget i BJFF dressurkurs fordelt på 8 kvelder for  valper (4-6mnd) og unghunder(6-24mnd). Kurset avholdes ute på Bestemorenga i Bodø.

Grunnet korona, smittefare og retningslinjer fra helsedirektoratet vil dressurkurset gjennomføres med små grupper og litt mindre sosialt sammvær enn vi pleier. 

Vi starter  mandag 11.mai og gjennomfører treninger mandager og torsdager i fire uker med fokus på øvelsene lek, sitt, innkalling og lineføring. 

Noe teori med fokus på hva ønsker vi av en jakthund? Hvordan vil vi lykkes? Hunden skal være vår beste venn og vi skal være alt for hunden. 

Pris for dressurkurset er 2000 for medlemmer av BJFF og 2500 for ikke medlemmer.

Bindende påmelding på magfjeld@live.com Oppgi navn,alder og rase på hund,deltaker, ev. medlemsnummer i BJFF.  Eventuelle spørsmål kan rettes til Magnus på telefon 90617359. 

NB: Kun påmeldte med bekreftet deltakelse kan møte. Desverre kan kun en familimedlem delta.​ ​​

- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.