Dressurområdet på Heggmoen åpent.
Magnus Fjeldså.
Publisert 23.03.2020 21:53
Oppdatert 23.03.2020 22:03
Dressurområdet på Heggmoen åpent.
Dressurområdet på Heggmoen åpent.

​​I samråd med Doukta reinbeitedistrikt åpner vi dressurområdet på Heggmoen fra og med 24. mars.

Ved flytting av rein kan området bli stengt på kort varsel. Dette vil annonseres på BJFFs hjemmeside, facebook og med oppslag på parkeringsplassene i terrenget. 

Grunnet koronakrisen tillates ikke organiserte aktiviteter og alle må holde avstand til andre for å unngå spredning av virus. Alle må opptre som om at de er smittet. Vis spesielt hensyn på parkeringsplassene.

Legg merke til at dette er ett dressurområde og ikke ett friområde. Vis hensyn til de som arbeider med dressurmomenter som innkalling, apport eller annet.  Agressive hunder vil bli bortvist.   

Vær oppmerksom på at det er innført ekstraordinær båndtvang i store deler av Salten grunnet dårlige beiteforhold for tamreinen. Respekter dette og unngå å forstyrre tamreinen unødig i en vanskelig periode.

Spørsmål eller rapportering av uønskede episoder kan gjøres til Magnus på telefon 90617359 eller magfjeld@live.com  

Fuglehundutvalget i BJFF.​​

- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.