Fiskekortsalg Bodømarka og Bodø Kommune
Publisert 09.06.2019 19:51
Oppdatert 09.06.2019 19:51
Fiskekortsalg Bodømarka og Bodø Kommune
Ørret i flott kondisjon
Her finner du en oversikt over fiskekortsalg for Bodømarka og andre områder i Bodø Kommune, samt noen gode råd når du skal finne fiskekortutsteder.

​Veldig mange private tilbydere av fiskekort har de siste årene valgt www.inatur.no som sin salgkanal. Vi vil anbefale å først søke på Inatur når du skal kjøpe fiskekort. For å avgrense søket er det lurt å velge innlandsfiske/eller laksefiske, Nordland og aktuell kommune.

Finner du ikke noe for det vannet du søker vil vi anbefale å kontakte den lokale jeger og fiskerforeninga eller en besinstasjon eller en matvarebutikk i nærheten.

Men det er fremdeles områder hvor fiskekort selges av privatpersoner, og her er en oversikt:  

For Bodømarka fra Soløyvatnet og innover mot Steigtind og opp mot Skaugtuva selges fiskekort på gården Sandjorda mellom Klåhuskrysset og Heia. Det står skilt ved avkjørselen på Soløyvannsveien. 

For Soløyvatnet er det også gården Sandjorda og Bertnes Geosenter som selger fiskekort.

Har du info om flere private salgssteder så kan du sende en e-post til bodo@njff.no så legger vi det inn i denne oversikten.
- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.