Fiskekortsalg Bodømarka og Bodø Kommune
Publisert 09.06.2019 19:51
Oppdatert 18.09.2020 10:29
Fiskekortsalg Bodømarka og Bodø Kommune
Salg av fiskekort ved Soløyvatnet
Her finner du en oversikt over fiskekortsalg for Bodømarka og andre områder i Bodø Kommune, samt noen gode råd når du skal finne fiskekortutsteder.

​Veldig mange private tilbydere av fiskekort har de siste årene valgt www.inatur.no som sin salgkanal. Vi vil anbefale å først søke på Inatur når du skal kjøpe fiskekort. For å avgrense søket er det lurt å velge innlandsfiske/eller laksefiske, Nordland og aktuell kommune.

En annen salgskanal er scanatura.no her kjøper du blandt annet fiskekort til Hopenvassdraget på Tverrlandet som vi i Bodø JFF er med på å forvalte. 

Finner du ikke noe for det vannet du søker vil vi anbefale å kontakte den lokale jeger og fiskerforeninga eller en besinstasjon eller en matvarebutikk i nærheten.

Men det er fremdeles områder hvor fiskekort selges av privatpersoner, og her er en oversikt:  

For Bodømarka fra Soløyvatnet og innover mot Steigtind og opp mot Skaugtuva selges fiskekort på gården Sandjorda mellom Klåhuskrysset og Heia. Det står skilt ved avkjørselen på Soløyvannsveien, se bilde over. 

For Soløyvatnet er det også gården Sandjorda og Bertnes Geosenter som selger fiskekort.

For Vågøyvatnet er det Nordland Fylkeskommune som er største grunneier. Kontakt  Trond Solstad tlf 91627107 for tillatelse til å fiske. Pr september 2020 jobber vi i Bodø JFF med å få til et kortsalg i samarbeid med grunneier. Det er fremdeles en vei å gå, men i samarbeid med grunneier går vi i første omgang igang med et prøvefiske for å kartlegge tilstanden på vatnet. 

For Vatn-Vatn er det pr dd fritt fiske

For Steigtindvatnet er det pr dd ikke organisert fiskekortsalg. Vi har grunneierrettigheter til Steigtindvatnet og alle medlememmer i Bodø JFF fisker gratis. Pr september 2020 jobber vi i Bodø JFF med å få til et kortsalg i samarbeid øvrige grunneiere. Det er fremdeles en vei å gå, men vi har som mål å få dette klart til 2021.  Ønsker du å fiske i Steigtindvatn anbefaler vi at du melder deg inn i foreninga. Skal du bare på en kort tur må du ta kontakt med oss på e-post for å få tillatelse til å fiske. Den gjelder i så fall for vår strandsone ved Steigtindvatnet og ikke de andre vannene. Se kart over vår eiendom på Festvåg her.​

For øvrige vann på vår eiendom på Festvåg er det slik at medlemmer fisker gratis. Det er bare lov å fiske fra land. Fiske er i utgangspunkt forbudt i disse vannene og her har vi ikke anledning til å gi ikkemedlemmer tillatelse til å fiske. 

Har du info om flere private salgssteder eller vann med fritt fiske så kan du sende en e-post til bodo@njff.no så legger vi det inn i denne oversikten.
- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.