Hytter og Eiendom
Publisert 07.02.2016 22:05
Oppdatert 20.05.2021 10:28
Hytteutvalget består av leder og nestleder samt hytteoppsyn til foreningens fire hytter og båt/naust i Langvatnet. Utvalget står for teknisk drift og vedlikehold av våre hytter og naust.

​​​​IMG_4298.JPG 

Utvalgsleder Tom Rasmussen 412 70 777 eller e-post torasmu@hotmail.com
(Spm. vedrørende BJFF`s hytter rettes til utvalgsleder)

Nestleder Jan Ole Østensen 

For detaljer og kart over hver enkelt hytte se undermenyen.

For leie av naust/båt i Valnesvatnet og Langvatnet se under Båter i hovedmenyen. 

​Utleier/Nøkkelutlån

All utleie av hyttene skjer via inatur.no 

Vår samarbeidspartner Joh. Løvold Handel A/S er fra årsskiftet 2020/2021 nytt utleveringssted for nøkler til våre hytter. ​Joh .Løvold Handel A/S er byens spesialbutikk innen fiskeutstyr og og våpen og ligger i første etasje i Tollbugata 9 under den kjente Løvold Kafeteria og vis a vis Taxiholdeplassen i sentrum. De har følgende åpningstider og kontaktinformasjon: 

Åpningstider
Man. – Fre.: 9:00 – 17:00
Lør.: 10:00 – 15:00
Søndag stengt.

 +47 75 53 91 00
 post@johlovoldhandel.no

Husk at BJFF medlemmer får 10% rabatt i butikken så ikke glem å komplettere fiskeutstyret samtidig som du henter nøklene. Lenke til butikkens hjemmeside finner du i menyen til høyre. God tur!

For leie av "lillehytta" på Faulvassbu kontakt hytteoppsyn på Kvarv. 

Medlemmer av NJFF får halv pris på leie av hyttene. Det må må velges rabatt for medlem på siden hvor man velger hvilke dager man ønsker å bestille og medlemsnummer må legges inn sammen med personopplysninger. I tillegg må medlemskort forevises ved henting av nøkler.
 
Direkte link til hytteleie: 
Inatur.no


Praktiske opplysninger:

Du må selv ta med forbruksartikler som: Toalettpapir, tørkepapir, stearinlys ol. Husk også å ta med tilbake skitne kopphåndklær og tomme gassbeholdere. Kopphåndklær må vaskes før de leveres hos nøkkeldepot sammen med nøkkelen.

All søppel og annet avfall skal tas med tilbake. Ikke sett igjen mat.

Du må også ha med sovepose, da det ikke er dyner på hyttene.

Det forventes også at leietakerene har tilstrekkelige kunnskaper i forhold til bruk av vedovn, gassbluss, øks og sag.

Hunder er hjertelig velkomne, men ikke i senger, stoler eller sofaer!

Hyttene skal vaskes før avreise!

Bruk av båt:

I tillegg til at vi leier ut båter, krever flere av våre hytter bruk av båt for å ta seg til hytta, enten robåt (Faulvassbu) eller motortbåt (Heggvassbu). Det er også båter tilgjengelig på de 2 andre hyttene. Det er en forutsetning for å leie disse hyttene at de som leier har de nødvendige kunnskaper i forhold til å håndtere båter. Leietakere vil bli holdt ansvarlig for skader som oppstår under bruk eller som en følge av mangelfull fortøyning osv. Det er også slik at det ikke alltid er mulig, eller forsvarlig å returnere med båt på grunn av dårlig vær. Dette må også leietakerene ta hensyn til.  

Bruk av snøscooter:

Det er ikke tillatt for leietakere å kjøre snøscooter til våre hytter. Dette er brudd på motorferdselsloven og vil medføre utestengelse fra fremtidig utleie. Det blir etter behov søkt dispensasjon for transport av nødvendig utstyr til hyttene, men dette skal kun utføres av hytteoppsyn, eller de hytteoppsynene engasjerer. Henvendelser til foreninga om å anbefale søknader om dispensasjon for privatpersoner ifm ordinær utleie vil ikke bli behandlet.

Jakt- og fiskekort, samt oppdaterte fiske-, garn-og  jaktregler:

Da reglene kan forandres på kort varsel publiserer vi minst mulig konkret informasjon om dette: Vi anbefaller låntakerene å skaffe seg siste utgave av Salten Jakt og Fiskekart og/eller kontakte Statsskog  for informasjon. Salten Jakt og Fiskekart er utgitt av Statens Kartverk og har bestillingsnummer 5085. Et søk på nett gir deg flere forhandlere og det er også mulig at din lokale bokhandel har dette. 

Statskog - Jakt og Fiske info

Inatur - Kjøp av jakt- fiskekort og kart på nett.

ut.no - Samarbeid mellom NRK og DNT på nett med div aktiviteter og turforslag.

- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.