Informasjon fra Styret om Koronasituasjonen pr. 24. april
ASP
Publisert 15.03.2020 16:50
Oppdatert 24.04.2020 15:08
Informasjon fra Styret om Koronasituasjonen pr. 24. april
Her er siste status på våre aktiviteter pr 24 april 2020.
All aktivitet på våre skytebaner er stengt bortsett fra egentrening ​​​​​​for våre aktive skyttere i grupper på max 5 personer. Vi vet at mange storviltjegere er opptatt å komme i gang med treningskudd og oppskyting til storviltprøven som er et krav for å få lov til å jakte storvilt. Det jobbes med avklaring på hvordan det dette blir i 2020. Det vi vet er at varslet overgang til elektronisk dokumentasjon for 30 treningskudd og oppskyting er utsatt intill videre. 

All kursvirksomhet innedørs, inkludert jegerprøvekurs er foreløbig satt på vent. 

Samlinger utendørs hvor det ikke er mer enn 5 personer tilstede og hvor avstand kan opprettholdes kan gjennomføres. Eksempler på dette er utendørs hundedressur, fiskeoppsyn og fluekastetrening. De enkelte utvalg bestemmer om de ønsker å gjennomføre denne type virksomhet.

Vi har også i samråd med Inatur åpnet opp for hytteutleie til enkeltpersoner og til personer innen samme husstand fra 1. mai. Myndighetenes generelle råd for å hindre smittespredning skal følges, Det skal som normalt gjennomføres grundig vask av hele hytta, men i tillegg skal alle kontaktpunkter vaskes.

Ta kontakt med styret eller leder hytteutvalget ved spørsmål.


- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.