Jan Ole Østensen nytt æresmedlem i BJFF
ASP
Publisert 11.03.2021 22:11
Oppdatert 11.03.2021 22:12
Jan Ole Østensen nytt æresmedlem i BJFF
Nyutnevnt æresmedlem Jan Ole Østensen og styreleder Arild Skarvik Pettersen
Vi gratulerer Jan Ole Østensen med æresmedlemskap i Bodø Jeger- og Fiskerforening

​På årsmøte 9. mars ble Jan Ole Østensen utnevnt til æresmedlemskap i BJFF. Jan Ole meldte seg første gang inn i BJFF i juli 1982. I den første tiden drev han i hovedsak på med lerdueskyting og noe elgbaneskyting. I 1993 ble han med i styret for lerdueutvalget som nestleder og i 1994 overtok han lederansvaret der. Dette vervet innehadde han frem til 1998. Når NM ble arrangert i 1995 hadde han hovedansvaret for all hagleskytingen. Herunder lerdueskyting, figurjakt, lerduesti og nordisk jaktskyting. Jan Ole har siden da vært aktiv i mange verv i BJFF, men de fleste yngre medlemmer kjenner han sikkert som studieleder og primus motor for forenignens Jegerprøveaktivitet.

Styret stemte enstemmig for å fremme forslaget for årsmøtet og hadde følgende vedtak: Jan Ole er en brobygger mellom utvalgene i Bodø JFF. Han er en positiv person og sier alltid ja når noen spør om hjelp. Han har sannsynligvis utdannet tusenvis av jegere i sitt virke for Bodø JFF. Han har brukt utallige dugnadstimer på Bodø JFF. Forslaget om å foreslå Jan Ole Østensen som æresmedlem på neste årsmøte i Bodø JFF enstemmig vedtatt. Vi gratulerer Jan Ole og vet at han ikke kommer til å ligge på latsiden, men fortsette å jobbe til foreningens beste.- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.