Klubbmesterskap 2020.
Magnus
Publisert 09.02.2020 19:30
Oppdatert 09.02.2020 19:51
Klubbmesterskap 2020.
Klubbmester Reisavannets Rappi ef Åge Lekanger og nr to Tinderypens Cindy ef Magnus Fjeldså
Klubbmesterskap 2020.
Lovender unghunder Nyheimguttens Ruchmore ef Knut-Bjarne Klaussen og Heggskogens Idefix ef Svein Helge Johansen.
Breton Reisavannets Rappi til Åger Lekanger ble klubbmester i AK 2020. I unghundklassen ble det desverre ingen klubbmester grunnet lite og vanskelig fugl.

​​Søndag 9. februar gikk BJFFs årlige klubbmesterskap av stabelen. Flere av foreningens håpefulle hundeeiere stilte til start. Vi var så heldige å ha dommerelev Steinar Skogli med mentor Stig Even Edvinsen som dommere noe de løste på en glimrende måte med god redegjørelse for hva de hadde sett.  

I unghundklassen fikk vi desverre ikke noen fuglearbeid og kunne dermed ikke kåre noen klubbmester men Ruchmore og Idefix viste seg som solide søkere på det tunge føret og det er garantert ikke det siste vi ser til dem.

I voksenhundklassen ble Reisavannets Rappi klubbmester med fuglearbeid med reis. Nr. to ble Tinderypens Cindy med fuglearbeid uten reis og nr tre ble Klettkovens Nelly med fuglearbeid med reis og litt uro. 

Fuglehundutvalget takker dommere og deltakerne for en fin og lærerik dag i fjellet, Statskog for lån av terreng og Evidensia for premier.​​

- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.