Klubbmesterskap 2021!
Lene Skjærstad
Publisert 07.02.2016 22:06
Oppdatert 01.02.2021 19:30
Klubbmesterskap 2021!
​​En god tradisjon kan ikke brytes. Dermed blir det også i år arrangert klubbmesterskap i Bodø Jeger & Fiskeforening søndag 7.februar 2021.
​​​​​​​Klubbmesterskapet arrangeres søndag 7.februar i Misvær-området, for foreningens medlemmer med fuglehund. Vi skal ha både unghundklasse for hunder under 2 år på prøvedagen og Åpen klasse for hunder over to år.

 
Vi disponerer ulike terreng i Misvær området denne helgen, og klubbmesterskapet blir gjennomført der vi ser det er mest hensiktsmessig. Mer konkret info om hvor konkurransen skal forgå kommer vi derfor tilbake til.

 
Grunnet koronapandemien vil vi risikere at arrangementet kan bli utsatt eller avlyst. Vi forholder oss til FHI, FKF og NJFFs retningslinjer på det aktuelle tidspunkt og vil sende ut detaljert informasjon om dette til deltakerne. veileder korona 2021.pdf

Påmelding gjøres til Magnus Fjeldså på magfjeld@live.com
Oppgi navn på hund og eier, tlf-nummer og hvilken klasse dere skal delta i. 

Oppmøte blir på Esso Tverlandet, 08.00.
Klubbmesterskapet koster 250,- per hund og betalesmed vipps til nummer 579177.

 
Det blir fine premier og en hyggelig, sosial konkurransedag på fjellet. ​

 


- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.