Langnesbu har fått nytt hytteoppsyn
ASP
Publisert 20.05.2021 10:08
Oppdatert 20.05.2021 10:36
Langnesbu har fått nytt hytteoppsyn
Langnesbu. Foto: Johnny Jensen
Vår fantastiske hytte Langnesbu i Sørfjorden har fått nytt hytteoppsyn

Johnny Jensen som har vært hytteoppsyn siden i 2009 takker av og blir erstattet av Ole Gunnar Ellingsen. 

Vi takker Johnny for en fantastisk jobb på Langnesbu. Johnny har hele tiden vedlikeholdt og pusset opp hytta og den er en perle som er vel verd et besøk. Den ligger i fantastiske omgivelser i Sørfjorden som er en del av Sjunkhatten Nasjonalpark. For å komme seg til Langnesbu må man gå stien fra Heggmoen, en tur på 1,5 time i rolig tempo. Det kan synes litt langt for små barn, men turen er spennede og variert med bruer over bekker, bratte stiger i fjellkløfter og fin klopping over de tunge myrene. Det ryktes også at tusser og troll bor under bruene og de må man holde utgikk etter :-) 

Johhny fikk tildelt gravert kniv på årsmøtet i mars for sin innsats. Han var desverre ikke tilstede, men har fått overrekt kniven i ettertid. 

Vi ønsker samtidig nytt oppsyn Ole Gunnar Ellingsen​ lykke til med jobben. Langnesbu er et fantastisk sted med lang historie og må passes godt på av både oppsyn, medlemmene og øvrige brukere av hytta. Her kommer du direkte til vår salgsside for Langnesbu på Inatur.no. Der ligger det også mange flotte bilder fra hytta og området rundt.

Nytt oppsyn Ole Gunnar Ellingsen har telefon 48238045.

​Hytteutvalget minner også om at alle våre hytter leies ut via Inatur.no og at vår samarbeidspartner Joh. Løvold Handel A/S fra årsskiftet 2020/2021 er nytt utleveringssted for nøkler til våre hytter. ​

Joh .Løvold Handel A/S er byens spesialbutikk innen fiskeutstyr og og våpen og ligger i første etasje i Tollbugata 9 under den kjente Løvold Kafeteria og vis a vis Taxiholdeplassen i sentrum. 

De har følgende åpningstider og kontaktinformasjon: 

Åpningstider
Man. – Fre.: 9:00 – 17:00
Lør.: 10:00 – 15:00
Søndag stengt.

​+47 75 53 91 00
 post@johlovoldhandel.no

Husk at BJFF medlemmer får 10% rabatt i butikken så ikke glem å komplettere fiskeutstyret samtidig som du henter nøklene. Lenke til butikkens hjemmeside finner du i menyen til høyre. God tur til Langnesbu!​


- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.