Medlemsfordeler
ASP
Publisert 07.06.2019 16:32
Oppdatert 03.12.2020 14:55
Medlemsfordeler i Bodø Jeger- og Fiskerforening

​​​​​​​​​​Som medlem av Bodø Jeger- og Fiskerforening er du med i​ den nasjonale jakt- og fiskefamilien i Norge. Alle lokalforeninger er tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, og i tillegg er det et fylkeslag med en sentralt ansatt fylkessekretær og som oftest flere andre ansatte i hvert fylke. Alle disse ansatte og frivillige i lokal- og fylkeslag jobber for deg og dine rettigheter som jeger og fisker. 

Vårt fokus i Bodø Jeger- og Fiskerforening er å utvikle foreninga til beste for medlemmene, samt å ivareta norsk natur slik at vi og de som kommer etter oss også kan ha muligheter til å jakte og fiske slik vi gjør det i dag.

Alt dette arbeidet behøver vi din støtte til, og som medlem har du til gjengjeld mange fordeler både lokalt og sentralt. 

Lokale avtaler/fordeler: 

Som medlem betaler du halv pris på hytteleie hos oss i Bodø JFF. De fleste naboforeninger aksepterer i likhet med oss et lokalt eller sentralt NJFF medlemskap som gyldig medlemskap. For våre to mest populære hytter dekkes et hovedmedlemskap inn på ei helgeovernatting.

Du betaler halv pris på alle kurs, inkludert jegerprøven. Dette gjelder også kurs arrangert av fylkeslaget. 

Du betaler lavere pris på leie av foreningens båter

Du betaler lavere skyteavgift på våre skytebaner

Du får mulighet til å handle hundeforet Sportsman's Pride​ til medlemspris. Dette selges fra Lerduebanen.

30 % rabatt på Hills hundefor hos Evidensia Bodø dyresykehus. Les mer om denne avtalen på sidnene til Fuglehund utvalget. 

Du får 10 % rabatt hos vår jakt- og fiskeutstyrssamarbeidspartner Joh. Løvold Handel AS på kaia. Dette gjelder ikke på tilbudsvarer eller våpen og våpendeler, men ta uansett kontakt for et godt tilbud.

​For bare 200 kr kan du kjøpe deg en "1 nøkkel 130 båter"​ nøkkel som kan brukes til å leie både vår båt i Soløyvatnet og 129 andre av disse båtene i hele Norge helt gratis. 

I tillegg har du mange fordeler som er styrt av Norges Jeger og Fiskerforbund hvor vi er medlem: 

Sentrale avtaler/fordeler: 

Du får bladet Jakt og Fiske 11 ganger i året. Som bilag til dette kommer også bladet Jakt, Fiske og Friluftsliv i Nordland som utgis av vårt fylkeslag. Her får du informasjon om det som rører seg i Nordland og ute i våre lokalforeninger. Også vår største grunneier Statskog har fast spalte i dette bladet. Det inneholder også informasjon om kurs og introjakter.

Andre sentrale avtaler innbefatter forsikringsavtale med Gjensidige forsikring, hotellavtale med Thon Hoteller, strømavtale med Svorka Energi, billigere hundefor fra Sportsmans Pride, gunstig advokatbistand hos Langseth Advokatfirma DA, rabatt på turer gjennom Big Fish Adventure og Norvay Nature Travel, Jakt appen WeHunt​ pro-versjon til halv pris for NJFF-medlemmer, store prisavslag ved påmelding til planlagte kurs ved Jakt og fiskesenteret på Flå, medlemspriser (tilsvarende priser for NKK-medlemmer) ved påmelding til NKK utstillinger, jakthundprøver og øvrige prøver og redusert årlig  jaktradioavgift. ​

Se mer om disse avtalene på lenkene under NJFF's samarbeidspartnere nederst på siden eller på NJFF's side om medlemsfordeler.​

Hvordan bli medlem?

Vi ønsker deg som medlem i Bodø JFF og vil du være med kan du melde deg inn i foreninga via fanen/menyvalget BLI MEDLEM. Husk å trykke på Bli medlem i et lokallag, velg så fylkslag Nordland, lokallag Bodø JFF og riktig medlemskategori. 

Men du kjenner sikkert noen som er medlem. En venn, kollega eller nabo? Hvis du spør vedkommende om han eller hun kan melde deg inn får vedkommende en fin vervepremie og du får kanskje en ny jakt- eller fiskevenn?

Du kan også ta kontakt med oss i styret via info du finner under fanen/menyvalget OM OSS​ eller på skytebanene så sørger vi for å melde deg inn. Da går vervepremiene tilbake til våre fantastiske frivillige som jobber dugnad for at du skal få en god jakt og fiskeopplevelse!


- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.