Ny båt i Rismålsvatn
ASP
Publisert 26.06.2020 10:46
Oppdatert 26.06.2020 11:10
Ny båt i Rismålsvatn
Trebåten Kjell og 3 andre staute karer klar for Faulvassbu
Ny båt i Rismålsvatn
Vår andre Suvi 495 som ligger i naustet ved Langvatn
Trebåten "Kjell" i Rismålsvatn pensjoneres

​​​​​Trebåter har sin sjarm og sjøegenskaper som ingen andre båter har. Men de må også vedlikeholdes og liker best å ligge ute. Trebåten "Kjell" i Rismålsvatn har vært i bruk i mange år, men er nå så lækk at den må byttes ut. Det kommer opp en ny Suvi 495 tilsvarende den vi har i vårt naust ved Langvatn. Stor takk til Sørfold Kommune og Faulvasfondet som har betalt nybåten! Båten brukes forøvrig av alle som leier Faulvassbu for å komme seg over Rismålsvatn som er andre transportetappe for å komme seg til denne flotte hytta. Vi håper på åpning av Faulvassbu litt ute i juli. Åpningen er forsinket av mye snø og sein isgang.

Nybåten er godkjent for 4 personer og kan ros av to personer samtidig. Vi håper alle brukere av Faulvassbu tar godt våre på den!

Her kan du lese mer om båttypen Suvi 495. ​- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.