Organisasjonskurs lørdag 18. januar
ASP
Publisert 26.12.2019 21:03
Oppdatert 28.12.2019 12:17
Organisasjonskurs lørdag 18. januar
Bodø JFF gjennomfører organisasjonskurset "Min forening" i samarbeid med fylkesinstruktør Roy Brubakk lørdag 18. januar. Kurset er obligatorisk for medlemmer av styret og andre tillitsvalgte, men vi vil svært gjerne også ha med medlemmer som i dag ikke er tillitsvalgt eller er aktive i foreninga.

​​​​NJFF har som et av de store satsingsområdene bestemt at man skal forsøke å få gjennomført organisasjonskurset min forening hos alle foreninger. 

Kurset legger stor vekt på deltakelse fra medlemmene for å utvikle foreningene. Man går gjennom status, hva som er sterke og svake sider til foreninga, målsettinger og hvordan man kan nå målsettingene.

For medlemmer som i dag ikke er aktive i foreningsarbeidet, men som har lyst til å ta verv eller involvere seg mer i utvalgene er dette en fin måte å bli kjent med foreninga på. 

Kurset gjennomføres på Elgbanen på Bestemorenga​ i tidsrommet 10-18 lørdag 18.januar. Det serveres lunch og kaffe/frukt. Påmelding på e-post til bodo@njff.no

Kursplan Min forening NJFF.docx

- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.