Samarbeidspartnere
ASP
Publisert 09.06.2019 20:21
Oppdatert 23.07.2020 21:43
Her er en oversikt over foreningas samarbeidspartnere

​​​​

Sparebank 1 Nord Norge.jpg

SpareBank1 Nord-Norge er foreningas bankforbindelse og de støtter oss økonomisk gjennom at foreninga årlig får en andel av samfunsutbyttet til SpareBank1 Nord-Norge. Vi har i tillegg mulighet til å søke støtte til små og store prosjekter som vi holder på med. Vi takker for samarbeidet og lover å bruke pengene godt!  #fornordnorge 

Trykk på logoen for å komme til SpareBank1 Nord-Norges sin hjemmeside


Joh Løvold Handel AS.png

Joh Løvold Handel AS eller butikken på kaia som mange kaller den er Bodø's spesialbutikk innen jakt- og fiskeutstyr. De har holdt på siden 19. august 1938 og finner du ikke det du behøver av fiskeutstyr her tror jeg ikke det er noe å satse på :-) De har også våpen og våpenutstyr med Schou som hovedagent så også jaktdelen er også godt dekket. Joh Løvold Handel AS og Bodø JFF har en samarbeidsavtale/sponsoravtale som for medlemmene innbefatter 10 % kontantrabatt mot fremvising av medlemskort. Gjelder ikke tilbudsvarer eller våpen og våpendeler. Skal du oppgradere jakt- eller fiskeutstyrsgarderoben gir de deg selvfølgelig en god pris hvis du kontakter dem for et tilbud. De vil også komme egne sesongtilbud og tilbud om handlekvelder. 

Trykk på logoen for å komme til Joh. Løvold Handels AS ​nettside for mer info og kontaktinformasjon.
Bodø JFF er deltager i Norsk Tippings grasrotandel. Her kan alle de som tipper velge seg en klubb eller forening som de gir 7 % av sin innsats til. Har du ikke allerde valgt din grasrotmottaker eller ønsker å bytte, setter vi stor pris på din støtte. Vi lover at pengene blir brukt godt for å utvikle foreninga og gi medlemmene er stadig bedre tilbud. 

Trykk på logoen for å komme til Norsk Tippings sin grasrotside hvor du kan velge å gi til grasrotandel til Bodø Jeger- og Fiskerforening. Vi har organisasjonsnummer 969461897​. Takk for din støtte!​
- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.