Samfunnskontrakt mellom SpareBank1 Nord-Norge og Bodø JFF
Publisert 13.10.2019 16:40
Oppdatert 13.10.2019 17:04
Samfunnskontrakt mellom SpareBank1 Nord-Norge og Bodø JFF
I juli 2018 inngikk SpareBank1 Nord-Norge og Bodø Jeger- og Fiskerforening en samfunnskontrakt som innebærer at vi får en andel av samfunnsutbyttet fra SpareBank1 Nord-Norge.

​​​​​​Fordi det nordnorske samfunnet er bankens største eier tilbakeføres den største delen av utbyttet i kornsernet til landssdelen. Samfunnsutbytte tildeles små og store prosjekter som bidrar til verdiskapning og utvikling i og for Nord-Norge.  

Vi får utbetalt kr 90.000.- fordelt over tre år og skal til gjengjeld ha følgende målsetninger:

  • Gi gode fritidstilbud til barn, unge og voksne
  • Skape trivsel og bolyst i lokalsamfunnet
  • Viderutvikle klubben mot høyere ambisjoner
Alle disse punktene jobber vi kontinuerlig med, og som et ledd i å utvikle klubben har vi startet prosessen med å bygge klubbhus for Bodø Jeger- og Fiskerforening. Dette vil bli et viktig samlingspunkt for hele foreninga og vil bidra til at vi kan utvikle oss  videre. I arbeidet med å finansiere bygget vil nok en gang SpareBank1 Nord-Norge bli en viktig støttespiller.  Vi på vår side takker for støtten og tilliten!

#fornordnorge


- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.