Sommeravslutning for styret og utvalgene
ASP
Publisert 05.06.2020 23:33
Oppdatert 06.06.2020 00:00
Sommeravslutning for styret og utvalgene
Steigtind fra Strinna. Foto: Anette Lund
Vi inviterer styret og medlemmer i utvalgene til bli kjent treff/sommeravslutning på foreningas eiendom ved Steigtindvatnet mandag 15. juni kl 1800.

​​​​På grunn av Korona begrensinger blir det ikke mat eller drikkeservering, men vi ordner bål til grilling så alle oppfordres til å ta med egen grillmat. Ektefelle/samboer, barn og bikkjer er også invitert. Ta med fiskestang. Det blir er fine fiskemuligheter. Parkering langs veien. Det er flere mindre parkeringsplasser langs veien. Vi møtes der elva renner ut fra Steigtindvatnet. Se kart under. ​Korteste vei å gå er fra parkeringsplass ved den lille tjønna rett før Skarvatnet. Da tar det ca 20 minutter å gå ned til utløpet.

 I tillegg til å grille, fiske og bli kjent, er en rundtur ned langs Strinna og enten over elva til Stordalen eller via Jegerheimen å anbefale, og det er en fin mulighet til å bli kjent i området. 

Vil du vite mer om eiendommen vår ligger det informasjon på siden om jegerheimen. https://www.njff.no/fylkeslag/nordland/lokallag/bodo/Sider/Jegerheimen.aspx?menuid=2

​Vi sees! Hilsen styret! 

Kart Steigtindvatnet.JPG- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.