Talentstipend til lerdueskytter Filip Østensen
Publisert 13.10.2019 17:32
Oppdatert 13.10.2019 17:38
Talentstipend til lerdueskytter Filip Østensen
Styreleder Arild Skarvik Pettersen overrekte Filip Østensen talentstipendet på Lerduebanen
Styret har tildelt lerdueskytteren Filip Østensenet et talentstipend på kr 20.000.- på bakgrunn av hans flotte skyteresultater og plass på landslaget i hagleskyting

​​16 åringen Filip Østensen ble i juni Norgesmester i Nordisk trap i klassen ungdom og fikk samtidig plass på landslaget! Han ble også beste junior i NM Jegertrap i sommer. Det å ha skyttere i norgestoppen er noe som hele foreninga og ikke minst lerduemiljøet og lerduebanen høster frukter av. Toppskyttere utgjør en ressurs som instruktører og gode forbilder. Det å satse på skyting koster mye penger. Utgifter til skudd, våpen og ikke minst reiser er betydelige. Vi som forening har begrensede muligheter til å støtte de av våre medlemmer som ønsker å satse, men vi kan i det miste bidra litt økonomisk. 

Derfor var det en lett avgjørelse for et enstemmig styre å tildele Filip dette stipendet og vi ønsker han lykke til videre med satsinga!


- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.