Løvoldrabatten er tilbake!
ASP
Publisert 23.06.2019 22:48
Oppdatert 04.07.2019 17:16
Løvoldrabatten er tilbake!
Sommer er fisketid og styret derfor glad for å kunne informere om at vi har inngått samarbeids/sponsoravtale med Joh. Løvold Handel AS som innebærer at medlemmene igjen får 10 % rabatt mot fremvisning av medlemskort

​​​​​​Joh Løvold Handel AS eller butikken på kaia som mange kaller den er Bodø's spesialbutikk innen jakt- og fiskeutstyr. De har holdt på siden 19. august 1938 og finner du ikke det du behøver av fiskeutstyr her tror jeg ikke det er noe å satse på :-) De har også våpen og våpenutstyr med Schou som hovedagent så også jaktdelen er også godt dekket. Joh Løvold Handel AS og Bodø JFF har en samarbeidsavtale/sponsoravtale som for medlemmene innbefatter 10 % kontantrabatt mot fremvising av medlemskort. Gjelder ikke tilbudsvarer eller våpen og våpendeler. Skal du oppgradere jakt- eller fiskeutstyrsgarderoben gir de deg selvfølgelig en god pris hvis du kontakter dem for et tilbud. De vil også komme egne sesongtilbud og tilbud om handlekvelder. ​​​​​​​

Mer om denne og andre medlemsfordeler kan du lese om på siden MEDLEMSFORDELER. Vi har også opprettet en ny fane SAMARBEIDSPARTNERE som informerer om våre samarebeidspartnere og sponsor/samarbeidsavtaler.

- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.