Treningssamling i vinterfjellet 2020
Magnus.
Publisert 05.01.2019 12:45
Oppdatert 15.01.2020 20:52
Treningssamling i vinterfjellet 2020
Fuglehundutvalget i BJFF, inviterer til treningssamling i vinterfjellet, den 8.februar 2020

​​

Har du lyst til å være med oss i fjellet og få trent unghunden? Trenger du tips om føring av hund i fjellet? Er du selv nybegynner med fuglehund og trenger tips fra erfarne førere og instruktører? Eller trenger du reell jaktprøvetrening med makker? Da er vår treningssamling noe for deg! 


Vi disponerer ulike terreng i Misvær området denne helgen, og treningssamlingen blir gjennomført der vi ser det er mest hensiktsmessig. Mer konkret info om hvor samlingen skal forgå kommer vi derfor tilbake til. 


Oppmøtet vil uansett være klokken 08.00 på Esso Tverlandet. 

Det koster 200 kroner for medlemmer i BJFF og 250 kroner for ikke medlemmer i BJFF å delta, og betalingen skjer kontant eller via vipps v/oppmøte. 


Påmelding gjøres til Marius  på mail: jaktbjff@gmail.com

Oppgi navn og alder på hund, navn på eier samt tlf-nummer. MERK MAILEN MED TRENINGSSAMLING.


Ha med varme klær, matpakke og noe å drikke. Husk også mat/snack til hunden, vann,  jaktdekken og varmedekken om du har. Trenger du langline tar du med dette.


 

Lurer du på noe i forbindelse med treningssamlingen, ta kontakt med Magnus Fjeldså på telefon 90617359. Eller mail magfjeld@live.comBli med på en artig og lærerik dag i fjellet:)


- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.