Treningssamling i fjellet 24. oktober 2020
Lene Skjærstad
Publisert 07.02.2016 22:06
Oppdatert 21.10.2020 22:11
Treningssamling i fjellet 24. oktober 2020
Fuglehundutvalget i BJFF, inviterer til treningssamling på fjellet, lørdag 24. oktober 2020!

​​​​​Har du lyst til å være med oss i fjellet og få trent unghunden? Er du selv nybegynner med fuglehund og trenger tips fra erfarne førere og instruktører? Eller trenger du reell jaktprøvetrening med makker? Da er vår treningssamling noe for deg! ​

Vi disponerer ulike terreng i Misvær området denne dagen, og treningssamlingen blir gjennomført der vi ser det er mest hensiktsmessig.  

Oppmøtet  blir klokken 9.00 på Ljøsenhammaren. 

Morgenandakt COVID19.pdf Les gjennom dette. Personer med luftveisinnfeksjon, feber eller andre symptomer på kovid får ikke delta på arrangementet. 

Det koster 200 kroner per hund for MEDLEMMER å delta. Ikke-medlemmer betaler 250,- og betalingen med vipps til nummer 579177​. 

Påmelding gjøres til Magnus på mail: magfjeld@live.com  Oppgi navn og alder på hund, navn på eier samt tlf-nummer. MERK MAILEN MED TRENINGSSAMLING.​

Ha med varme klær, matpakke og noe å drikke. Husk også mat/snack til hunden, vann og gjerne et varmedekken om du har. Trenger du langline tar du med dette.​

Bli med på en artig og lærerik dag i fjellet:)

- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.