Treningshelg på Nyheim Hunde og Fritidssenter
Marius Ulriksen
Publisert 07.02.2016 22:06
Oppdatert 05.03.2018 09:26
Treningshelg på Nyheim Hunde og Fritidssenter
Lyst til å være med Bodø Jeger – og Fiskeforening på helgesamling i sommer?

​I samarbeid med Nyheim Hunde- og Fritidssenter inviterer vi til Helgekurs for fuglehunder på Nærøy, 29. Juni til 1. Juli. 

Har du unghund som trenger erfaring i fugl, bli litt bedre dressert, eller bare ønsker litt mer erfaring med å trene din fuglehund? 

Dette er kurset for deg som vil lære mer om hvordan man får den perfekte jakt- og prøvehund. Vi bruker MYE tamfugl (duer) på disse kursene, og erfaringsmessig vil de fleste gjøre store fremskritt i løpet av helgen. Ha du problemer med f.eks: reis, ettergang, tjuvreis o.l. så jobber vi med det!

Kursavgift: kr 2500, max 10 deltagere
Påmelding innen: 15. April
Påmelding sendes: post@nyheimhfs.no

Det er mulig å leie rom i det nyoppussede «Gammelhuset» på gården. Trengs det overnatting så skriver du det i påmeldingen. Det er også mulig å campe dersom du ønsker det. 

For mer informasjon se:
http://www.nyheimhfs.no/
​​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Print
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.