Tverrbrennhytta har fått barneutstyr
SBB
Publisert 06.06.2021 22:43
Oppdatert 06.06.2021 22:51
Tverrbrennhytta har fått barneutstyr
Barnereiseseng på Tverrbrennhytta
Tverrbrennhytta har fått barneutstyr
Barnestol og plastservise på Tverrbrennhytta
Nå er det barnereiseseng, barnestol, plastservise og potte i hytta!

Bodø Jeger og Fiskerforenings Tverrbrennhytta på Beiarfjellet ligger lett tilgjengelig til i vakker natur ca. 1,5 times kjøring fra Bodø, ca. 2 km fra parkeringsplass. Det er den hytta som er lettest tilgjengelig med små barn, og har nå også blitt utstyrt med barneutstyr, slik at det skal bli enda enklere å ta med seg barna dit.

På det ene av to soverommene finner du barnereiseseng og 60x120 madrass, samt noe sengetøy. Sengetøyet som er i hytta skal beskytte madrass, dyne og pute. Ta med selv som du bruker i tillegg, av hygieniske hensyn.

Siden vi vet at uhell skjer er det ett ekstra sett med (tisse)laken i skapet, men det er ikke akkurat daglig utskiftning av dette så det kan ikke påregnes at ikke dette er tatt i bruk av andre.

Barnereisesengen får plass mellom de to køyesengene på rommet. Sjekk gjerne at den lille ikke når strømledningene ved vinduet.

Det er en flunkende ny og bærekraftig barnestol av typen KAOS med avtagbar bøyle i hytta, slik at alle har hendene noenlunde fri rundt matbordet. Stolen kan legges sammen og henger vanligvis på en egen krok på veggen i gangen. Da blir det bedre plass i hytta når den ikke er i bruk.

Det er BPA-fri plastservise i hytta, med 6 tallerkener, 6 skåler, 6 kopper og 6 bestikksett. Så slipper man å stresse når ting går i golvet... Tips: ta de gjerne med på pikniktur i nærområdet med de små! Ingen eventyr er for liten! 

Ikke helt tørr ennå og utedoen er skummel? Null stress, det står en potte i gang nr. 2 mot utedoen. Vær snill og gjør den ren før avreise.

Vi håper mange får nytte av barneutstyret. God tur!


- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.