Unghundkurs
Marius Ulriksen
Publisert 22.03.2017 10:22
Oppdatert 22.03.2017 10:28
Unghundkurs
Fuglehundutvalget til BJFF starter opp et nytt unghund kurs for fuglehunder i alderen 7 mnd til 3 år. Målgruppen er motiverte fuglehundeiere som ønsker å stille og få premiert sin hund på jaktprøve.

Det er en fordel om eierne har lært sine hunder sitt og kom(innkalling).

Kurs ledere:
Stig Even Edvinsen med engelsk settere og Breton, Alf Inge Olsen med engelsk settere.

Øvrige instruktører:
Steinar Pettersen med Gordon setter, Benedicte Munkvik med Breton og Engelsk setter, Jan Gunnar med Breton og Engelsk setter, Øystein Gregussen med Irsk og Engelsk setter, Lars Johnson med Engelsk setter, Marius Ulriksen med Breton og Mats Samuelsen med Breton. Samtlige er ivrige jegere og jaktprøvedeltakere som har ført frem hunder til premier i alle de ulike klassene.

Vårt bidrag vil være teori og praksis for hvordan vi har lyktes med våre hunder fra unghundstadiet og frem til den voksne og erfarne jakt/prøvehund. Den beste jaktprøvehund er også den beste jakthund.

Del 1 starter opp i mai med teori og praksis. Del 2 starter opp i slutten av august.
Ingen av oss praktiserer store mengder dressur på våre hunder, men vi er nøye med detaljer og lederskap og dette ønsker vi å dele/lære dere på noen kurskvelder med oppstart 2.5.2017.

Kursavgift: Medlemmer kr. 2000,- ikke medlemmer 2500,- i prisen inngår treningssamlinger, Salten Derby og Klubbmesterskap. påmeldingsfrist 19.4.2017. Under kurset vil det bli gitt tett oppfølging, derfor begrenset med plasser.

Del 1: Teori/praksis.
Del 2: Føring av hund i fjellet.

Har du lyst til å være med send en e-post til larsej86@gmail.com eller ring mob 48238400 og fortell litt om deg og din hund så kommer vi tilbake med nærmere informasjon om kurset.

- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.