Vil du være med å jobbe i Bodø JFF?
Publisert 05.03.2020 13:40
Oppdatert 05.03.2020 14:38
Vil du være med å jobbe i Bodø JFF?
Valgkomiteen ønsker å komme i kontakt med medlemmer som har lyst til å være tillitsvalgt i Bodø Jeger- og Fiskerforening
​​​Er du den personen vi leter etter som ønsker å gi noe tilbake til Bodø JFF i form av å ta et verv i Sportsfiskeutvalget eller vårt nye Barne-, Ungdom- og Familieutvalg?  Vi ser etter både leder og nestleder til begge utvalgene, samt ungdomsleder nå som det nærmer seg årsmøte 10. mars.

I Sportsfiskeutvalget er det mange spennende arbeidsoppgaver. I 2019 har utvalget holdt på med en kartlegging av sjøørretbekker rundt hele Saltenfjorden. Dette arbeidet vil fortsette også i 2020. Det jobbes også mye med tilrettelegging for fiske i bynære områder, både i form av informasjon og kartlegging, og opp mot grunneiere med tanke på informasjon om fiskekortsalg og lettere adgang til fiske. Opplæring og kursing fortsetter også som vanlig og kastedammen på Bestemorenga vil være arena for mange kurs også i 2020. 

Etter at NJFF innførte familiemedlemskap i 2019 og som en følge av det også satte familien som gruppe i fokus, har vi i Bodø JFF også omorganisert oss. Vi håper at det er mange både ungdommer og barnefamilier som ønsker å bli med i vårt Barne-, Ungdom- og familieutvalg. (BUF utvalg) Vi håper å få bygget opp et utvalg som har et kontinuerlig tilbud fra man er liten til man blir ungdom og ung voksen. 

Foreninga har god økonomi og vi har stort sett midler til å arrangere det utvalgene har lyst og ressurser til å gjennomføre. For barn, ungdom, og familieaktiviteter henter vi også mye økonomisk støtte fra NJFF og andre tilskuddsordninger, så økonomi er i liten grad en begrensende faktor. 

BUF utvalget behøver heller ikke å være spesialister på alt dere ønsker å gjennomføre. I foreninga står de andre utvalgene klar til å hjelpe til med teknisk gjennomføring på både jakt, skyting, fiske og generelt friluftsliv.

Vi er også alltid interessert i flere tillitsvalgte for å styrke de andre utvalgene. Har du lyst til å være med å jobbe så har vi en plass til deg :-) 

Medlemmene i valgkomiteen er:

Willy Rudborg tlf. 913 37 285

Linda Rønningen tlf. 975 43 470

Gunn Tove Eidissen tlf. 913 45 581

Ta kontakt da vel! Og lurer du på noe annet så send en e-post til styret på bodo@njff.no så svarer vi deg så fort vi kan.- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.