Vinner av Salten Derby 2019
Lene Skjærstad
Publisert 22.10.2019 20:07
Oppdatert 22.10.2019 20:07
Vinner av Salten Derby 2019
14 unghunder med håpefulle eiere stilte til start. Terrenget var Nydalsheia og selvom det blåste litt surt, var stemningen god :)

​​Før tredje runde var antallet hunder redusert til 8 hunder og det var fortsatt helt åpent hvem som skulle trekke det lengste strået. 

Etter tredje runde var dagen over og det kunne kåres en vinner.. Vinner av Salten Derby 2019 ble breton Ruffedalens Tindra og Eva Andersen. En glimrende hund som jaktet hele dagen med høy intensitet, godt samarbeid og god terrengdekning! 

​Andreplassen gikk til breton Tinderypens Astra til Magnus Fjeldså. Tredjeplassen gikk til breton Tråslettens Øy-Kjerringa til Åge Johan Lekanger. 


Fuglehundutvalget i BJFF gratulerer hunder og eiere, og vil takke samtlige deltakere, medhjelpere samt dommer for en trivelig konkurransedag i fjellet :D 

- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.