Bodøprøven 5-6.sept 2020!
Lene Skjærstad
Publisert 07.02.2016 22:06
Oppdatert 24.06.2020 21:15
Bodøprøven 5-6.sept 2020!
Foto: Per Martin Olsen
Velkommen til Bodø Jeger og Fiskeforenings høstprøve 2020! 2 dagers VK med CACIT, UK og AK begge dager. Sikre deg plass og meld på i dag!

​Velkommen til høstens Bodøprøve på vakre Saltfjellet!

Prøven er tildelt CACIT. Det vil være folk i sekriteriatet på prøvens base i gamma på Saltdal Turistsenter, fra og med fredag kveld. Ta gjerne turen innom for en prat. 

Etter en rolig corona tid, er vi endelig klare for å ta imot deltakere til årets store begivenhet! Ta med godt humør for vi satser på stor stemning hele helgen med masse gode hunder og flotte premier! Vi gleder oss til å se dere alle sammen!

2 dagers VK med CACIT. UK/AK både lørdag og søndag. 

Meld på via www.nkk.no, og husk påmeldingsfristen 22.08.2020!

Dersom du har meldt på prøven, men likevel ikke kan stille oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Melder du deg av venteliste innen 7 dager før prøven refunderes hele beløpet. Melder du deg av etter dette refunderes 75%. Ved løpetid eller veterinærattest refunderes også 75% av beløpet.


Overnatting – Saltdal Turistsenter

Påmelding direkte til turistsenteret på tlf: 75 68 24 50

Hovedkvarter: Gamma på Saltdal Turistsenter, opprop alle dager kl 08.00. ​​

Jegermiddag lørdag: Mer informasjon kommer.

Prøveleder: Odd-Audun Toven. For spørsmål ta kontakt via mail: jaktbjff@gmail.com.

OBS: Det kan forekomme endringer på både opprop og jegermiddag. Jaktprøvekomiteen forholder seg til retningslinjer når det gjelder corona, og vil hele tiden holde seg oppdatert for å kunne følge disse. Mer informasjon vil derfor komme etterhvert. 

Vi sees!!
 
Hilsen BJFF's  jaktprøvekomitee- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.