Bodøprøven vinter 2021! Avlyst
Lene Skjærstad
Publisert 07.02.2016 22:06
Oppdatert 12.03.2021 10:23
Bodøprøven vinter 2021!  Avlyst
Grunnet koronasituasjonen må vi desverre avlyse prøven vi refunderer påmeldingsavgift og håper på bedre og mer forutsigbare tider.

​​​​​​​​​​​​​​​​Avlyst.

https://www.fuglehundklubbenesforbund.no/jaktprover/smittevern


 Grunnet FHIs innstramminger og flere smitteutbrudd rundt om i fylket og landet forøvrig er situasjonen ikke helt avklart. Når kommunene har publisert sine retningslinjer vedrørende koronasituasjonen vil vi kontakte kommunelegene i berørte kommuner for å få godkjenning til å gjennomføre arrangementet. Info om dette legges ut fortløpende på hjemmeside og FB. Deltakere fra andre kommuner enn Saltdal, Bodø og Mo i Rana må sjekke reglene i sin bostedskommune. Godkjennes ikke denne typen arrangement i din hjemkommune har du heller ikke lov å delta i en annen kommune. Husk at veiledninger og regler kan endres fra dag til dag.

All info vedrørende avvikling av prøven legges ut på vår hjemmeside fortløpende. 

Avlyst!
 
Prøven avholdes på Saltfjellet. Hovedsete for prøven blir Saltdal turistseter på Storjord. 2 dagers VK med CACIT, UK og AK begge dager.
De siste to årene har premieprosenten på vinterprøvene våre vært skyhøye, så her er det bare å pakke sekken og melde seg på, for dette blir gøy!

 
Påmelding på web hos NKK.no, husk påmeldingsfristen 14.03.2021.

 
Prøven tar alle forholdsregler i forhold til Covid 19, og arrangementet blir oppdatert fortløpende med mer konkret og utfyllende informasjon. 
​Viktig informasjon vedrørende VK.Grunnet redusert aktivitet høsten 2019 og nesten hele 2020​ er det innvilget dispensasjon fra pk 3.1 i jaktprøvereglementet​ slik at de som kvalifiserte seg i 2018 kan delta i vk en ekstra sesong det vil si frem til 1.mai 2021 så her er det bare å melde seg på. Se fremgangsmåte i Worddokument Dispensasjon 1 AK påmeldingsinfo.docx

 

 
Alle spørsmål vedrørende prøven rettes prøveleder Gro Johanne Benum per mail gro.johanne.benum@avinor.no​.

 

 
Vi sees på Saltfjellet! :)


 

Dersom du har meldt på prøven, men likevel ikke kan stille oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Melder du deg av venteliste innen 7 dager før prøven refunderes hele beløpet. Melder du deg av etter dette refunderes 75%. Ved løpetid eller veterinærattest refunderes også 75% av beløpet.- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.