Bodøprøven 5-6.sept 2020!
Lene Skjærstad
Publisert 07.02.2016 22:06
Oppdatert 06.09.2020 19:34
Bodøprøven 5-6.sept 2020!
Foto: Per Martin Olsen
Velkommen til Bodø Jeger og Fiskeforenings høstprøve 2020! 2 dagers VK med CACIT, UK og AK begge dager. Sikre deg plass og meld på i dag!

​​​​​​​​Informasjon Kovid jaktprøve.pdf   

  ​Velkommen til høstens Bodøprøve på vakre Saltfjellet!

Prøven er tildelt CACIT. Det vil være folk i sekriteriatet på prøvens base i gamma på Saltdal Turistsenter, fra og med fredag kveld. Vi oppfordrer deltakere til å kontakte sekreteriatet på mail ellet telefon. Vi ønsker minst mulig ansamling av folk og fe.

 Vi vil legge ut partilister og premielister fortløpende på både hjemmeside og Facebooksiden vår. Det vil ikke bli hengt opp partilister.

2 dagers VK med CACIT. UK/AK både lørdag og søndag. 

Meld på via www.nkk.no, og husk påmeldingsfristen 28.08.2020!

Dersom du har meldt på prøven, men likevel ikke kan stille oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Melder du deg av venteliste innen 7 dager før prøven refunderes hele beløpet. Melder du deg av etter dette refunderes 75%. Ved løpetid eller veterinærattest refunderes også 75% av beløpet.


Overnatting – Saltdal Turistsenter

Påmelding direkte til turistsenteret på tlf: 75 68 24 50

Hovedkvarter: Gamma på Saltdal Turistsenter, opprop alle dager kl 08.00. ​​Kun hundefører stiller på oppropet. Eventuelle ledsagere venter i bilene.​

Jegermiddag lørdag: Det blir ikke arrangert noen jegermiddag grunnet koronapandemien. Hver enkelt deltaker kan kjøpe mat på senteret eller koke selv.

Loddsalg: Som vanlig har vi loddsalg med mange fine gevinster. Hovedgevinst er jaktsekk fra Vorn. Trykk på logoene til våre sponsorer for å få mer informasjon om hva de har å tilby.

Prøveleder: Odd-Audun Toven. For spørsmål ta kontakt via mail: jaktbjff@gmail.com.

OBS: Det kan forekomme endringer på både opprop og jegermiddag. Jaktprøvekomiteen forholder seg til retningslinjer når det gjelder corona, og vil hele tiden holde seg oppdatert for å kunne følge disse. Mer informasjon vil derfor komme etterhvert. 

Vi sees!!
 
Hilsen BJFF's  jaktprøvekomitee
PARTILISTER SØNDAG.pdf
- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.