Om Bodø JFF
Publisert 07.02.2016 22:06
Oppdatert 30.10.2018 14:47
Her finner du kontaktinformasjon og aktivitetstilbud, samt andre nyttige opplysninger om Bodø JFF.
Om Bodø JFF
Styret   
VervNavn MobilEpost
LederFølvik Tore-Geir91580158tgfolvik@gmail.com​
NestlederJørgensen Tor Erik48025218tor.jorg@gmail.com
Leder klekkerietBrannfjell Kurt-Arne90570301kurtar-b@online.no
Leder fiskeutvalgDille Snorre90722001sn-dille@online.no
Leder hundeutvalgEidissen Gunn-Tove91345581fmnogte@fylkesmannen.no
Lokal forvaltningIkke besatt
Barne- og ungdomsutvalgEline Jeanett Kleven96011319enile321@gmail.com
JenteutvalgetRikke B. Karlsen91522757rikkek@me.com​
Leder hytteutvalgRasmussen Tom41270777torasmu@hotmail.com
ØkonomiansvarligSverre jan Skår90615934sver-jan@online.no
Leder rifleutvalgSkjelstad Harald T.48121880h.t.skjelstad@gmail.com
Leder leirdueutvalgMikael Østensen41571712mi_kael@msn.com​​
Studieleder Jan Ole Østensen90416772jan-ooe@online.no
Sekretær Høyem Hilde92269167hilde.hoiem@caa.no

BJFFs bankforbindelse er Sparebank 1 Nordland, hovedkontonr 4750 62 46918
Org. nr. 969461897

e-post:  bodo@njff.no

​Post til foreninga: ​Bodø jeger og Fiskeforening
                                Postboks 535
                                8001 Bodø

 

 
Bodø JFF har ca 1060 medlemmer, men vi har plass til mange flere. Er du interessert jakt, hund, sportsfiske eller friluftsliv? Vil du lære mer, oppleve mer og få flere venner å dele de gode opplevelsene med? Da ønsker vi deg hjertelig velkommen som medlem hos oss.

 

​​Egen skytebane

Vi har vårt eget skytebaneanlegg for hagle og rifle på Bestemorenga, her kan du delta i opplæring og eller på stevner. Se under hovedmenyer for SKYTING om åpningstider i sesongen.Du som er medlem får selvfølgelig mulighet til å skyte til redusert pris.

 

Sportsfiske

For deg som er interessert i fiske, har foreningen et eget utvalg som driver sportsfiske og som arrangerer kurs i fluekasting og fluebinding.

 

​​Jegeropplæring

Lyst til å bli jeger? Hvert har våre jegerprøveinstruktører kurs. Vi har en omfattende utdanning som også omfatter hagle- og rifleskyting på vårt skytebaneanlegg på Bestemorenga. Du som er medlem får du selvfølgelig en gunstig pris på Jegerprøvekurset.

 

​Hytte- og båtutleie

Som medlem i Bodø Jeger- og Fiskerforening har du mulighet til å leie foreningens 4 hytter; 

  • Langnesbu ved Sørfjorden. 4 sengeplasser, vedovn og gassbluss og robåt i sjøen.  Hytta har enkel  standard men ligger i et nydelig område.
  • Heggvassbu ved Heggmovatnet. 2 sengeplasser og hems med 3 madrasser, vedovn og gassbluss. Robåt i Bogvatnet. Hytta har enkel standard, men ligger i et nydelig område. 
  • Faulvassbu ved Faulvatnet i Sørfold. 4 sengeplasser, vedovn, gassbluss og solcellepanel. Robåt i Faulvatnet. Foreningens koseligste hytte.  
  • Tverbrennhytta på Beiarfjellet. 8 sengeplasser.Stor og moderne hytte med vedovn, gassbluss og sollcellepanel. Robåt i Tverrbrennvatnet og Indre Gåsvatnet. Kort og lett og gå. Ideelt for barnefamilier!

​For å leie hyttene våres er de annonsert i Inatur.no, der går man inn og bestiller hytta man skal ha, tar med seg kviteringa og viser den på Intersport i Glasshuset og får da utlevert nøkler.For båtene i Valnesvatnet eller  Langvatnet kontakter du Intersport i Glasshuset som organiserer utleie av disse.

  

Klekk​​​eri

Har du lyst til å se hvordan vi produserer ørretyngel? Foreningen har eget klekkeri hvor en ivrig gjeng jobber med å produsere ørretyngel for utsetting til glede for sportsfiskere i hele Salten. Du er velkommen til å kontakte klekkeriet for å avtale en titt.

 

Fugle​​hund

For deg som har eller er interessert i fuglehunder, har Bodø Jeger- og Fiskerforening et av Norges største og mest aktive fuglehundmiljø. Om lag 200 av medlemmene har fuglehund som hovedinteresse.

Fuglehundutvalget vårt arrangerer hele året kurs, utstillinger og jaktprøver, og legger stor vekt på å ha oppdaterte og dyktige instruktører. Du kan også benytte vårt treningsområde for hund på Heggmoen, hvor du kan trene hund også i båndtvangsperioden.  

 

Ba​​rn og ungdom

For deg som er under 15 år har Fiskeklubben mange egne tilbud. Bli med på fisketurer og andre aktiviteter. Mest kjent er den årlige isfisketuren til Soløyvatnet som nå har blitt en tradisjon.

 

Medlemsfor​​​deler fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Bodø Jeger- og Fiskerforening er tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, og våre medlemmer får derfor alle de sentrale fordelene forbundet tilbyr, blant annet bladet Jakt & Fiske 11 ganger i året, billigere strøm og drivstoff, forsikringsrabatter, utstyr til medlemspris osv.

Gamle nettsider

Ser du etter saker og resultater som var publisert på våre gamle nettsider finner du dem her.

Ønsker du mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss på e-post bodo@njff.no eller Bodø Jeger- og Fiskerforening Pb. 535, 8001 Bodø så sender vi deg den informasjonen du trenger! 

Du er også velkommen  til å ta en telefon til den utvalgslederen som ivaretar ditt interesseområde.Styreverv
Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Print
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.