Om Bodø JFF
Publisert 07.02.2016 22:06
Oppdatert 13.10.2019 16:12
Her finner du kontaktinformasjon og aktivitetstilbud, samt andre nyttige opplysninger om Bodø JFF.
Om Bodø JFF
 
 
Kontaktinformasjon:
 
​​Bodø Jeger- og Fiskerforening
Postboks 535
8001 Bodø
E-post:  bodo@njff.no
 
E-post for regninger: post@bjff.no

 
Organisasjonsnummer: 969461897​
 
Vår bankforbindelse er Sparebank 1 Nord-Norge kontonr. 4750 62 46918
Vi er også på Facebook: Bodø Jeger- og Fiskerforening​
Styret   
VervNavn MobilEpost
Leder
Arild ​​Skarvik Pettersen
99228537
bodo@njff.no

Nestleder 

Sekretær

Tor Erik Jørgensen

Trine Elle

48025218

 95427090

tor.jorg@gmail.com​

trineelle@gmail.com​

Økonomiansvarlig
Sverre Jan Skår
90615934sver-jan@online.no​​
Leder FiskeutvalgetSnorre Dille 90722001sn-dille@online.no
Leder Fuglehundutvalget
Hans Magnus Fjeldså
90617359
magfjeld@live.com
Leder Lokal forvaltningTom A.Hanssen​
91530820
tom.a.hanssen@lyse.net​
Leder UngdomsutvalgetIvan Kleven91775586​
ivankleven@hotmail.com​
Leder JenteutvalgetRikke Brækka Karlsen91522757rikkek@me.com​
Leder HytteutvalgTom Rasmussen 41270777torasmu@hotmail.com
Leder Klekkeriet
Kurt-Arne Brannfjel 90570301kurtar-b@online.no
Leder ElgbaneutvalgetHarald Tormod Skjelstad 48121880h.t.skjelstad@gmail.com
Leder LeirdueutvalgetMikael Østensen41571712mi_kael@msn.com​​
Leder StudieutvalgetJan Ole Østensen90416772​
jan-ooe@online.no​​​​ 
 

 
Bodø JFF har 1130 medlemmer, men vi har plass til mange flere. Er du interessert jakt, hund, sportsfiske eller friluftsliv? Vil du lære mer, oppleve mer og få flere venner å dele de gode opplevelsene med? Da ønsker vi deg hjertelig velkommen som medlem hos oss. 

Instruktører 
Våre pr dags dato 88 instruktører registrert i Norges Jeger- og Fiskerforenings utdanningssystem sørger for at all vår opplæring skjer på en korrekt og sikker måte. I tillegg har vi mange andre instruktører som har fått sin uttannelse og autorisasjon gjennom andre systemer, dette gjelder for eksempel våre jegerprøveinstruktører som er autorisert av Miljødirektoratet. 

​​Egen skytebane

Vi har vårt eget skytebaneanlegg for hagle og rifle på Bestemorenga, her kan du delta i opplæring, treningsskyting eller på stevner. Se under hovedmenyer for LEIRDUE og RIFLE om åpningstider i sesongen.Du som er medlem får selvfølgelig mulighet til å skyte til redusert pris.

Sportsfiske

For deg som er interessert i fiske, har foreningen et eget utvalg som driver sportsfiske og som arrangerer kurs i fluekasting og fluebinding. Vi har også kastedam med gapahuk på Bestemorenga som blir brukt i forbindelse med fluekastekurs og -trening. 

​​Jegeropplæring

Lyst til å bli jeger? Vi arrangerer jevnlige jegerprøvekurs som følger utdanningsoppleggene til Miljødirektoratet. De praktiske samlingene inkludert hagle- og rifleskyting skjer på vårt skytebaneanlegg på Bestemorenga. Du som er medlem får du selvfølgelig en gunstig pris på Jegerprøvekurset.

​Hytte- og båtutleie

Som medlem i Bodø Jeger- og Fiskerforening har du mulighet til å leie foreningens 4 hytter som leies ut via www.inatur.no. Nøkkeldepot er Sport Outlet Bodø på Koch Kjøpesenter​​ i sentrum. Medlemmer betaler halv pris på hytteleie.

  • Langnesbu ved Sørfjorden. 4 sengeplasser, vedovn og gassbluss og robåt i sjøen.  Hytta har enkel  standard men ligger i et nydelig område.
  • Heggvassbu ved Heggmovatnet. 2 sengeplasser og hems med 3 madrasser, vedovn og gassbluss. Robåt i Bogvatnet. Hytta har enkel standard, men ligger i et nydelig område. 
  • Faulvassbu ved Faulvatnet i Sørfold. 4 sengeplasser, vedovn, gassbluss og solcellepanel. Robåt i Faulvatnet. Foreningens koseligste hytte.  
  • Tverbrennhytta på Beiarfjellet. 8 sengeplasser.Stor og moderne hytte med vedovn, gassbluss og sollcellepanel. Robåt i Tverrbrennvatnet og Indre Gåsvatnet. Kort og lett og gå. Ideelt for barnefamilier!
  • Forenignens 3 båter leies ut via forskjelllige kanaler. Se under fanen båter.

Klekk​​​eri

Har du lyst til å se hvordan vi produserer ørretyngel? Foreningen har eget klekkeri hvor en ivrig gjeng jobber med å produsere ørretyngel for utsetting til glede for sportsfiskere i hele Salten. Du er velkommen til å kontakte klekkeriet for å avtale en titt.

Fugle​​hund

For deg som har eller er interessert i fuglehunder, har Bodø Jeger- og Fiskerforening et av Norges største og mest aktive fuglehundmiljø. Om lag 200 av medlemmene har fuglehund som hovedinteresse.

Fuglehundutvalget vårt arrangerer hele året kurs, utstillinger og jaktprøver, og legger stor vekt på å ha oppdaterte og dyktige instruktører. Du kan også benytte vårt treningsområde for hund på Heggmoen, hvor du kan trene hund også i båndtvangsperioden.  

Ba​​rn og ungdom

For deg som er under 15 år har Fiskeklubben til NJFF mange egne tilbud. Vi har også et eget undgomsutvalg som drar på turer hvor de jakter og fisker. De øvrige utvalgene arrangerer også aktiviteter for barn og unge. Mest kjent er den årlige isfisketuren til Soløyvatnet som nå har blitt en fast tradisjon.

​Medlemsfor​​​deler fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Du får bladet Jakt og Fiske 11 ganger i året. Som bilag til dette kommer også bladet Jakt, Fiske og Friluftsliv i Nordland som utgis av vårt fylkeslag. Her får du informasjon om det som rører seg i Nordland og ute i våre lokalforeninger. Også vår største grunneier Statskog har fast spalte i dette bladet. Det inneholder også informasjon om kurs og introjakter.

Andre sentrale avtaler innbefatter forsikringsavtale med Gjensidige forsikring, hotellavtale med Thon Hoteller, strømavtale med Svorka Energi, billigere hundefor fra Sportsmans Pride, gunstig advokatbistand hos Langseth Advokatfirma DA og rabatt på turer gjennom Big Fish Adventure og Norvay Nature Travel. Se mer om disse avtalene på lenkene under NJFF's samarbeidspartnere nederst på siden.​

Ønsker du mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss på e-post: bodo@njff.no eller Bodø Jeger- og Fiskerforening Pb. 535, 8001 Bodø så sender vi deg den informasjonen du trenger! 

Du er også velkommen  til å ta en telefon til den utvalgslederen som ivaretar ditt interesseområde.Styreverv
- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Flugger andelen
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.