Om Bodø JFF
Publisert 07.02.2016 22:06
Oppdatert 13.06.2021 14:50
Her finner du kontaktinformasjon og informasjon om aktivitetstilbud, samt andre nyttige opplysninger om Bodø JFF.
Om Bodø JFF
 
 
Kontaktinformasjon:
 
​​Bodø Jeger- og Fiskerforening
Postboks 535
8001 Bodø
E-post for generelle henvendelser:  bodo@njff.no

E-post for spørsmål om jegerprøven: jegerproven@bjff.no
 
E-post for regninger: post@bjff.no
 
Organisasjonsnummer: 969461897​
 
Vår bankforbindelse er Sparebank 1 Nord-Norge 

Hovedkonto er 4750 62 46918

Studieutvalges konto for innbetalinger ifm jegerprøvekurs er 4509 34 83182
Vi er også på Facebook: Bodø Jeger- og Fiskerforening​
Styret 
  
VervNavn MobilEpost
Leder
Arild ​​Skarvik Pettersen
99228537
bodo@njff.no

Nestleder 

Sekretær

Tor Erik Jørgensen

Kine Nordgård- Hanssen

48025218

93223854

tor.jorg@gmail.com​

bodo@njff.no
Økonomiansvarlig
Mads-Olav Rønning
40328912bjff@mads.me
Leder SportsfiskeutvalgetMette Sofie Bertnes
90843920

​gotell.mette@gmail.com
Leder Fuglehundutvalget
Hans Magnus Fjeldså
90617359
magfjeld@live.com
Leder Lokal forvaltningTom A. Hanssen​
91530820
tom.a.hanssen@lyse.net​
Leder Barne, Ungdom og Familieutvalget (BUF utvalget) Sanne T. A. Blom-Bijnen​
98261833​
sanne.b​lom.bijnen@gmail.com
Leder JenteutvalgetMari​ Schjølberg95161458
mari_helens@ho​​​​​tmail.com
Leder HytteutvalgTom Rasmussen 41270777torasmu@hotmail.com
Leder Klekkeriet​
Kurt-Arne Brannfjell90570301kurtar-b@online.no
Leder ElgbaneutvalgetBjørn Bentseng90104409​
bjbentseng@gmail.com
Leder LeirdueutvalgetMikael Østensen41571712mi_kael@msn.com​​
Leder Studieutvalget (Jegerprøven)Jan Ole Østensen90416772​

jan-ooe@online.no​​​​


​Om oss

Bodø JFF har 1200 medlemmer, men vi har plass til mange flere. Er du interessert jakt, hund, sportsfiske eller friluftsliv? Vil du lære mer, oppleve mer og få flere venner å dele de gode opplevelsene med? Da ønsker vi deg hjertelig velkommen som medlem hos oss. 

Instruktører 
Våre pr dags dato 88 instruktører registrert i Norges Jeger- og Fiskerforenings utdanningssystem sørger for at all vår opplæring skjer på en korrekt og sikker måte. I tillegg har vi mange andre instruktører som har fått sin uttannelse og autorisasjon gjennom andre systemer, dette gjelder for eksempel våre jegerprøveinstruktører som er autorisert av Miljødirektoratet. 

​​Egen skytebane

Vi har vårt eget skytebaneanlegg for hagle og rifle på Bestemorenga, her kan du delta i opplæring, treningsskyting eller på stevner. Se under hovedmenyer for LEIRDUE og RIFLE om åpningstider i sesongen.Du som er medlem får selvfølgelig mulighet til å skyte til redusert pris.

Sportsfiske

For deg som er interessert i fiske, har foreningen et eget utvalg som driver sportsfiske og som arrangerer kurs i fluekasting og fluebinding. Vi har også kastedam med gapahuk på Bestemorenga som blir brukt i forbindelse med fluekastekurs og -trening. 

​​Jegeropplæring

Lyst til å bli jeger? Vi arrangerer jevnlige jegerprøvekurs som følger utdanningsoppleggene til Miljødirektoratet. De praktiske samlingene inkludert hagle- og rifleskyting skjer på vårt skytebaneanlegg på Bestemorenga. Du som er medlem får du selvfølgelig en gunstig pris på Jegerprøvekurset.

​Hytte- og båtutleie

Som medlem i Bodø Jeger- og Fiskerforening har du mulighet til å leie foreningens 4 hytter som leies ut via www.inatur.no. Nøkkeldepot er Sport Outlet Bodø på Koch Kjøpesenter​​ i sentrum. Medlemmer betaler halv pris på hytteleie.

  • Langnesbu ved Sørfjorden. 4 sengeplasser, vedovn og gassbluss og robåt i sjøen.  Hytta har enkel  standard men ligger i et nydelig område.
  • Heggvassbu ved Heggmovatnet. 2 sengeplasser og hems med 3 madrasser, vedovn og gassbluss. Robåt i Bogvatnet. Hytta har enkel standard, men ligger i et nydelig område. 
  • Faulvassbu ved Faulvatnet i Sørfold. 4 sengeplasser, vedovn, gassbluss og solcellepanel. Robåt i Faulvatnet. Foreningens koseligste hytte.  
  • Tverbrennhytta på Beiarfjellet. 8 sengeplasser.Stor og moderne hytte med vedovn, gassbluss og sollcellepanel. Robåt i Tverrbrennvatnet og Indre Gåsvatnet. Kort og lett og gå. Ideelt for barnefamilier!
  • Forenignens 3 båter leies ut via forskjelllige kanaler. Se under fanen båter.

Klekk​​​eri

Har du lyst til å se hvordan vi produserer ørretyngel? Foreningen har eget klekkeri hvor en ivrig gjeng jobber med å produsere ørretyngel for utsetting til glede for sportsfiskere i hele Salten. Du er velkommen til å kontakte klekkeriet for å avtale en titt.

Fugle​​hund

For deg som har eller er interessert i fuglehunder, har Bodø Jeger- og Fiskerforening et av Norges største og mest aktive fuglehundmiljø. Om lag 200 av medlemmene har fuglehund som hovedinteresse.

Fuglehundutvalget vårt arrangerer hele året kurs, utstillinger og jaktprøver, og legger stor vekt på å ha oppdaterte og dyktige instruktører. Du kan også benytte vårt treningsområde for hund på Heggmoen, hvor du kan trene hund også i båndtvangsperioden.  

Ba​​rn og ungdom

For deg som er under 15 år har Fiskeklubben til NJFF mange egne tilbud. Vi har også et eget undgomsutvalg som drar på turer hvor de jakter og fisker. De øvrige utvalgene arrangerer også aktiviteter for barn og unge. Mest kjent er den årlige isfisketuren til Soløyvatnet som nå har blitt en fast tradisjon.

Lokale medlemsfordeler

Se fliken Medlemsfordeler for å få oversikt over lokale medlemsfordeler som du i som medlem i Bodø JFF kan benytte deg av.

​Medlemsfor​​​deler fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Du får bladet Jakt og Fiske 11 ganger i året. Som bilag til dette kommer også bladet Jakt, Fiske og Friluftsliv i Nordland som utgis av vårt fylkeslag. Her får du informasjon om det som rører seg i Nordland og ute i våre lokalforeninger. Også vår største grunneier Statskog har fast spalte i dette bladet. Det inneholder også informasjon om kurs og introjakter.

Andre sentrale avtaler innbefatter forsikringsavtale med Gjensidige forsikring, hotellavtale med Thon Hoteller, strømavtale med Svorka Energi, billigere hundefor fra Sportsmans Pride, gunstig advokatbistand hos Langseth Advokatfirma DA og rabatt på turer gjennom Big Fish Adventure og Norvay Nature Travel. Se mer om disse avtalene på lenkene under NJFF's samarbeidspartnere nederst på siden.​

Ønsker du mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss på e-post: bodo@njff.no eller Bodø Jeger- og Fiskerforening Pb. 535, 8001 Bodø så sender vi deg den informasjonen du trenger! 

Du er også velkommen  til å ta en telefon til den utvalgslederen som ivaretar ditt interesseområde.Styreverv
- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.