Veien til den gode jakt- og prøvehund
Marius Ulriksen
Publisert 07.02.2016 22:08
Oppdatert 09.10.2017 12:57
Bodø Jeger og Fiskeforening er så heldige å ha fått tak i Bertil Nyheim som vil holde foredrag om hvordan vi kan lykkes med å få en god jakt- og prøvehund.
Veien til den gode jakt- og prøvehund
Første del av foredraget vil være om valpen/unghunden og hva vi skal vektlegge da. Del 2 går på jakttrening og klargjøring for jakt og jaktprøver.

Åpent for spørsmål underveis.

Vi serverer kaffe og noe godt å bite i.

Pris: kr 150,- (Kontant / Vipps)
Sted: SpareBank 1 Nord-Norge (inngang Storgata)
24 Oktober 19:00 - 21:00

PS: Vi har loddtrekning på inngangsbilletten hvor du b.la kan vinne DVD om trening av fuglehund.

Bertil Nyheim må betraktes å være en hundeekspert med bred erfaring innen hund, og spesielt jakthunder. Bertil har jobbet som jaktkonsulent for Norges Jeger- og Fiskerforbund med ansvar for jakthundvirksomheten og internasjonale saker. Dette kombinert med å være en svært aktiv instruktør, dressør og utstrakt bruker av hunder på jakt har gitt en bakgrunn og erfaring som er unik både hva gjelder hundeforståelse og bruken av hunder på jakt og jaktprøver. Bertil har jaktet det meste og i mange forskjellige land
Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Print
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.