Barne-, ungdoms- og familieutvalget (BUF-utvalget)
Publisert 07.02.2016 22:05
Oppdatert 23.03.2021 12:07
Vårt ungdomsutvalg ble omorganisert/omdøpt til barne-, ungdoms- og famileutvalget (BUF-utvalget) i 2020, samtidig som NJFF også opprettet en egen medlemskategori for familemedlemskap.
Barne-, ungdoms- og familieutvalget (BUF-utvalget)
Barne-, ungdoms- og familieutvalget (BUF-utvalget)

​Vi vil forsøke å gi alle kategorier et godt tilbud og håper at ved å inkludere familier vil vi få en større bredde og flere personer å spille på. ​Dette er en viktig del av foreningens arbeid da vi rekrutterer en god del av våre fremtidige friluftsmennesker akkurat her. Vi samarbeider godt og aktivt med alle de andre utvalgene slik at medlemmene våre får et bredt og mangfoldig tilbud av det foreningen har å by på av dyktig kompetanse innen de ulike aktivitetene.

BUF-utvalget holder på med mange forskjellige ting innenfor jakt, fiske og friluftsliv. Det viktigste er å skape friluftsglede og mestring. Noe av det vi har gjort de senste årene er: 

- Høstovernattingstur / bli kjenttur for ungdommer

- Rypejakt med overnatting

- Seljakt med overnatting 

Se under O​​m oss for kontaktinformasjon til leder av BUF utvalget

​ 

- Annonse -
cmyk_SB1_Nord_Norge_verti_neg
Print
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.