Jaktmøte og poengberegning jaktkonkurranse
Øyvind Risjord
Publisert 02.02.2020 20:30
Oppdatert 02.02.2020 20:30
HADSEL JEGER- OG FISKERFORENING INVITERER TIL JAKT- OG FANGSTMØTE OG POENGBEREGNING I HJFF`S JAKTKONKURRANSE
Jaktmøte og poengberegning jaktkonkurranse

HJFF`s jaktkonkurranse fortsetter, og onsdag 5.2.20 kl 19 00, på brannstasjonen på Stokmarknes, møtes vi for å registrere jaktutbytte og telle poeng, få litt å spise å drikke, fortelle og bli fortalt jakthistorier, og kanskje høre om og bli vist noen spennende feller, og fangst-, lokke- og jaktteknikker.
Kort fortalt går konkurransen ut på at det medlemmet i HJFF som i løpet av året får størst fangst/feller flest kråke, skjære, rev, ravn, mink og røyskatt vinner konkurransen og en fin premie i form av gavekort. Det konkurreres i en voksenklasse og en ungdomsklasse. Alt viltet må fanges/felles i Hadsel kommune. I tillegg trekkes det også ut en gavekortpremie blant alle som deltar, uansett poeng - skyter du ei kråke og får et poeng og stiller opp på poengberegningen/møtet nå i januar, er du med i konkurransen!
Om du er poengløs og bare nysgjerrig, selskapssjuk, eller kaffetørst er du også hjertelig velkommen til å delta på møtet!

Ansvarlig, Jan Hatløy
Tlf. 99493677

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.