MEDLEMSKVELDER i MOTOR-SENTERET, RANENGET (NAF)
Publisert 07.02.2016 22:28
Oppdatert 22.08.2018 08:33
MEDLEMSKVELDER i MOTOR-SENTERET, RANENGET (NAF)
Fuglehundutvalget inviterer under høsten til medlemskvelder i Ranenget. Nærmere tidspunkt og klokkeslett kommer, så følg med!

Vi i Fuglehundgruppa i Rana Jeger- og Fiskerforening tilbyr under høsten temakvelder for våre medlemmer. Temaene er aktuelle for oss med fuglehund, dette kan eksempelvis være; Førstehjelp til hund, hvordan føre hund på jaktprøver, ernæring av hund, dressur, hundeavl, ditt første møte med valpen og mye mer. I tillegg til oss i fuglehundutvalget vil det bli eksterne foredragsholdere med lang erfaring og faglig bakgrund i de aktuelle temaene. 

 

Under medlemskveldene vil vi i tillegg ha faste dressurringer og for den som ønsker, det vil det også være muligheten for å teste skyteferdighetene på vår nyinnkjøpte skytesimulator. Vi oppforder alle våre medlemmer til å komme, gamle og nye. Ta med noen kroner, vi serverer kaffe og kaker.

Vel møtt :-)​ 
- Annonse -
helgeland_marinasystemer_alle_logoer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.