Utstillings-/ringtrening
Randi Mathisen
Publisert 07.02.2016 22:29
Oppdatert 04.06.2018 21:20
Fuglehundutvalget i Rana JFF starter opp med Utstillings-/ringtrening følgende datoer: Tirsdag 05.Juni, 12.Juni og 19.Juni fra kl.18-19 samtlige kvelder.
Utstillings-/ringtrening
​​​​​​​​​​​​​Tirsdag den 5.Juni starter vi opp med Ringtrening/utstillingstrening for de som vil trene litt på "handling" før utstillingen på Mangholmheia den 24.Juni. 
Sted: Gulbygget utenfor Jernverket, kanskje vi kan prøve å få til en trening på gress enten på Skillevollen eller Mangholmheia også evt.

Vi oppfordrer alle som skal delta med hunden om å ha med en stol for å sitte på, utstillingsbånd og godbiter og vi møtes da første kveld på parkeringsplassen utenfor Gulbygget der vi skal få god hjelp av Finn Arne Haugli den første kvelden og undertegnende. 
Finn Arne er en kjempedyktig og erfaren handler med lang erfaring ifra å stille mange forskjllige raser.​ og holder jevnlig utstillingstrening for Rana Trekk- og Brukshundklubb.

Hovedansvarlig for denne treningen er: Randi Christin Mathisen 

Åpent for alle å delta, og pris pr.kveld er kr.50,- pr.ekvipasje for medlemmer. (ikke-medlemmer kr.100), ta gjerne med kontanter for betaling!

Ønsker du ikke å trene utstilling, så er du velkommen til å bruke plassen rundt omkring til sosialisering/miljøtrening.

Vel møtt! :D​
- Annonse -
helgeland_marinasystemer_alle_logoer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.