Jaktprøve for stående fuglehunder 21.- 23.aug.
Hege Olsen
Publisert 07.02.2016 22:29
Oppdatert 22.08.2020 19:38
Jaktprøve for stående fuglehunder 21.- 23.aug.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Velkommen til høstens begivenhet i vakre Virvassdalen, noen av Norges fineste høyfjellsterrenger.
Våre terreng er primært i velkjente Virvassdalen og på sørsiden av Saltfjellet. De siste årene har det vært stadig økning av rypebestanden og vi har store forhåpninger mot høsten.

Hovedkvarter for prøven er Elvmøthei Fjellgård og camping som ligger naturvakkert til i begynnelsen av Virvassdalen. Vår populære høstprøve har de siste årene hatt en profil hvor familie og rekruttering har hatt et spesielt fokus. Dette har skapt en fantastisk sosial og trivelig ramme hvor alle føler seg velkommen. Mange velger å ta med seg hele familien til campingen ved vårt arrangement.
last ned.jpg

PÅMELDING:


UK/AK: fredag (UK1/AK1), lørdag (UK2/AK2) og søndag (UK3/AK3).
På fredag opprettes det i tillegg til ordinære kvalitetspartier også ett eget rekrutteringsparti hvor våre nye prøvedeltakere gis muligheten til å melde seg på. I dette partiet dømmes det etter gjeldene regelverk, men med en veiledende og mer utdypende bedømming for deg og dine hund. Vi tilstrever at dette skal være et lite og trvielig parti hvor du som ny deltaker vil føle deg godt ivaretatt. Meld din interesse til prøveleder for å delta i dette parti.
Startkontigent UK/AK kr: 450 kr.

VK: kval lørdag og finale søndag.
Prøven er tildelt CACIT.
Startkontigent VK kr: 500,-. Husk å oppgi når siste kvalifiserende premie ble tildelt.

VED PÅMELDING SKAL DET BENYTTES ELEKTRONISK PÅMELDING VIA NKK. 
​​​
PÅMELDINGSFRIST: 10. AUGUST.​

Etter at fristen for å melde seg på har gått ut, vil det kun være mulighet for å foreta «manuell» etterpåmelding om plass. Dette vil for deltakeren utløse et ekstra gebyr på kr 50,- pr. start. Ta kontakt med prøveleder om du ønsker å melde på din hund etter frist. 

Ved vår prøve foreligger det krav om gyldig sauerenhetsbevis. 
​​​
JEGERMIDDAG:
Det blir i år av hensyn til COVID-19 pandemien ikke arrangert jegermiddager.

ÅPNINGSTIDER, SEKRETERIATET​

​I år blir det kun elektonisk​ sekreteriat. All informasjon og kontakt foregår via våre nettsider (FB og hjemmeside), samt pr. mail og telefon. Det blir hengt opp kontaktliste til prøveledelsen på ulike steder på prøvebasen i fall du behøver å ​​komme i kontakt med oss.


OPPROP ALLE DAGER KL.08.00

Vi serverer nykokt kaffe hver morgen før opprop ved bålstøa som tradisjonen tro. Vi lover gode premier til CACIT-vinner, samt prøvens beste UK/AK-hunder.  I tillegg vil det bli opprettet en fotokonkurranse hvor det trekkes ut fine premier blant alle som under helgen deler bilder, bildene vil vi vise på storskjerm under helgens jegermiddager.  

OVERNATTING:

Prøvebasen er Elvmøthei Fjellgård. Her er det anledning for overnatting med telt, bobil og campingvogn. Campingen innehar også ett fåtall hytter, men disse er reservert prøvens dommere. Inntil vi har oversikten over hvor mange hytter som vil benyttes kan intresserte melde seg til Frank Westvik på tlf: 93 23 37 88. 
For reservasjon av vogn-/telt eller bobilplass, ta direkte kontakt med Elvmøthei Fjellgård v/ Ulla Hermansen, tlf: 91 56 80 51.

Krokstrand Kafé og overnatting ligger cirka 3 km unna. Her finnes det muligheter for å leie hytter og rom. I tillegg finnes det plass til telt og campingvogner m/strømuttak. Pris for hytter er kr: 400-600,- pr. natt. For reservasjon ta direkte kontakt med Krokstrand Kafé og overnatting, tlf: 75 16 60 02.

PRØVELEDER:

Prøveleder er Hege Olsen
Ttlf: 47462377, mail: ranajff@hotmail.com.

Velkommen til høstens triveligste jaktprøve i vakre Virvassdalen. Vi gleder oss til å se deg 😍

Premieliste for fredagen finner du her; 

Endelige partilister for lørdag finner du her; 

Disse partilister for parti 7, 8 og 9 erstatter overnevnte; 

Lørdagens premier; 
1.VK Østagløttens Alba, E/F: Steffen Trones/Marika Trones
2.AK Malmbekkens Lykke, E/F: Tor Halvor Lien  

Søndagens partilister; 

- Annonse -
helgeland_marinasystemer_alle_logoer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.