NNM for stående fuglehunder 30.aug-1.sept.
Hege Olsen
Publisert 07.02.2016 22:29
Oppdatert 26.08.2019 23:43
NNM for stående fuglehunder 30.aug-1.sept.
​​​​​​​​​​​​​​​Velkommen til NNM og årets begivenhet i vakre Virvassdalen, noen av Norges fineste høyfjellsterrenger.
Våre terreng er primært i velkjente Virvassdalen og på sørsiden av Saltfjellet. De siste årene har det vært stadig økning av rypebestanden og vi har store forhåpninger mot høsten.

Hovedkvarter for prøven er Elvmøthei Fjellgård og camping som ligger naturvakkert til i begynnelsen av Virvassdalen. Vår populære høstprøve har de siste årene hatt en profil hvor familie og rekruttering har hatt et spesielt fokus. Dette har skapt en fantastisk sosial og trivelig ramme hvor alle føler seg velkommen. Mange velger å ta med seg hele familien til campingen ved vårt arrangement.
last ned.jpg

PÅMELDING:


VK: kval fredag, semi lørdag og finale søndag.
Prøven er tildelt CACIT.
Startkontigent VK kr: 500,-. Husk å oppgi når siste kvalifiserende premie ble tildelt.

UK/AK: fredag (UK1/AK1), lørdag (UK2/AK2) og søndag (UK3/AK3).
På fredag opprettes det i tillegg til ordinære kvalitetspartier også ett eget rekrutteringsparti hvor våre nye prøvedeltakere gis muligheten til å melde seg på. I dette partiet dømmes det etter gjeldene regelverk, men med en veiledende og mer utdypende bedømming for deg og dine hund. Vi tilstrever at dette skal være et lite og trvielig parti hvor du som ny deltaker vil føle deg godt ivaretatt. Meld din interesse til prøveleder for å delta i dette parti.
Startkontigent UK/AK kr: 450 kr.

VED PÅMELDING SKAL DET BENYTTES ELEKTRONISK PÅMELDING VIA NKK. 
​​​
PÅMELDINGSFRIST: 18. AUGUST.​

Etter at fristen for å melde seg på har gått ut, vil det kun være mulighet for å foreta «manuell» etterpåmelding om plass. Dette vil for deltakeren utløse et ekstra gebyr på kr 50,- pr. start. Ta kontakt med prøveleder om du ønsker å melde på din hund etter frist. 

Ved vår prøve foreligger det krav om gyldig sauerenhetsbevis. 
​​​
​FESTMIDDAG/JEGERMIDDAG:
65200606_2510210089207214_2035937755275460608_n.jpg 

Fredag kveld kl.19.30
Dere inviteres til festmiddag fredag kveld med premieutdeling og 3 retters villmarksmeny servert av anerkjente Villmarkskokken Svein Jæger Hansen i storteltet. Det blir en opplevelse både sosialt og gastronomisk!
Påmelding foretas gjennom å betale til vår vippskonto. Påmeldingsfrist 27.aug.
Pris pr.person kr: 395,-.


Lørdag kveld kl.19.30
Lørdag kveld arrangeres det vanlig jegermiddag med premieutdeling i storteltet. På menyen står det kortreist lokalmat fra Artic Rein og vilt. Fra ARV har vi fått levert røkt reinskav, Souvas, som vi steiker på muurikka-panner og server med pitabrød/tortillalefser, salat og ulike dressinger (tyttebærrømme, aoili m.m). 
Påmelding foretas gjennom å betale til vår vippskonto.
Pris kr: 150- pr. person.

NB: Husk å skrive navn og hvilke dager du/dere ønsker å spise med oss. Påmeldingen er bindende.
Klikk deg inn på kjøp og betal i din vipps-konto, søk etter FHU Rana Jeger og Fiskerforening eller #117743. I menyen for NNM finner du både festmiddagen og jegermiddagen som egne poster.  


ÅPNINGSTIDER, SEKRETERIATET​

​Torsdag kl: 19 -> 21

Fredag kl: 07.15 -> 07.45 og kl. 16 -> 18.

Lørdag kl: 07.15 -> 07.45 og kl: 16 -> 18
Søndag kl: 07.15 -> 07.45 og kl: 12 ->​

Sekreteriatet er godt skiltet og finnes i egen brakke inne på prøvebasen. 

OPPROP KL.08.00

Vi serverer nykokt kaffe og litt hjemmebakt tiltugg hver morgen ved bålstøa. 
Vi lover gode premier til de som deltar, til Nord-Norsk mester, til prøvens beste UK/AK-hunder og til våre dommere. Noen av premiene vi kan skilte med er blant annet; 
Premier-FB vannrett.jpg

OVERNATTING:

Prøvebasen for høstens NNM er på Elvmøthei Fjellgård. Her er det anledning for overnatting med telt, bobil og campingvogn. Campingen innehar også ett fåtall hytter, men disse er reservert prøvens dommere. Inntil vi har oversikten over hvor mange hytter som vil benyttes kan intresserte melde seg til Frank Westvik på tlf: 93 23 37 88. 
For reservasjon av vogn-/telt eller bobilplass, ta direkte kontakt med Elvmøthei Fjellgård v/ Ulla Hermansen, tlf: 91 56 80 51.

Krokstrand Kafé og overnatting ligger cirka 3 km unna. Her finnes det muligheter for å leie hytter og rom. I tillegg finnes det plass til telt og campingvogner m/strømuttak. Pris for hytter er kr: 400-600,- pr. natt. For reservasjon ta direkte kontakt med Krokstrand Kafé og overnatting, tlf: 75 16 60 02.

Nord for Saltfjellet ligger Polarsirkelen hotell hvor komfortable hotellrom tilbys. Prisene er per natt og inkluderer overnatting, frokost, selvsmurt matpakke/fyll av termos samt tillegget for å ha hund på rommet. Bestilling til disse romprisene gjøres direkte til 
post@saltfjellethotell.no eller på tlf. 75 69 41 22 
Kr. 800,- per person i dobbeltrom
Kr. 1250,- for enerom
Kr. 650,- per person i trippelrom


PRØVELEDER:

Prøveleder er Hege Olsen
Ttlf: 47462377, mail: ranajff@hotmail.com.

Vi gleder oss til en sosial og flott prøvehelg. Vi håper du har anledning til å delta og ønsker deg hjertelig velkommen :-)

Følg arrangementet via vår FB-side, trykk her​


Foreløpige partilister pr. 26.08. Vi tar forbehold om evntuelle feil, endringer kan komme: 

Våre sponsorer: 
Sponsorer - FB.jpg

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.