Vinterprøven 2021 m/CACIT
Marika Trones
Publisert 07.02.2016 22:29
Oppdatert 18.03.2021 16:39
Vinterprøven 2021 m/CACIT
Rana JFF arrangerer 3 dagers Høyfjellsprøve med CACIT for stående fuglehunder 16, 17 & 18 April 2021.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vi ønske​r hjertelig velkommen til årets vinterprøve i Rana. ​Prøvebase blir i år ved Skillevollen Motell. Det arrangeres UK/AK  fredag, lørdag og søndag. I tillegg arrangeres det 2 dagers VK (CACIT) med kvalifisering lørdag og finale søndag. ​


 
Opprop fredag 16/04:  kl. 08.00 på parkering for Kaldvatnet ( innerst i Grønnfjelldalen) - gjelder parti som går Kaldvatnet og omg, og utenfor Skillevollen Motell - gjelder for resterenende parti.

 
Opprop lørdag 17/04 og søndag 18/04: kl. 08.00 utenfor Skillevollen Motell - gjelder alle partier UK/AK og VK. ​


 
Prøveterreng vil være Kaldvatnet, Reinfjellia mot grensen, Mofjellet, Vatnadalen sør for Mo i Rana og Saltfjellet. Vi gjør oppmerksom på at det er parkeringsavgift/transportavgift på enkelte av terrengene, så husk å ta med småpenger.


PÅMELDING: 
UK/AK 450 kr og VK 500 kr. 

VED PÅMELDING SKAL DET BENYTTES ELEKTRONISK PÅMELDING VIA NKK.

https://www.dogweb.no/prove-paamelding/proeve/50-21054/

PÅMELDINGSFRIST: 02.April.

Etter frist vil det kun være mulig med «manuell» påmelding dersom plass. Ta i så fall kontakt med prøveleder.  Manuell påmelding og etterpåmeldinger etter frist vil utløse et ekstra gebyr på kr 50,- pr. start for deltakeren og må også være betalt inn​ innen hunden registreres. 

​Ved spørsmål angående prøven ta kontakt med prøveleder Marika Trones​ på tlf 941 31733 eller send mail til: ranajff@hotmail.com


 

PREMIEUTEDELING OG JEGERMIDDAG:                 
​Hvordan det blir med jegermiddag er enda ikke satt, da det er vanskelig å forutse situasjon noen månder fremover. Men hvis vi ikke får gjennomført jegermiddag skal vi ordne med ''take-away'' til di som måtte ønske dette.

OVERNATTING:
Skillevollen Motell ligger rett utenfor bykjernen av Mo i Rana. Ta direkte kontakt med hotellet for å booke rom. ​

Mer info kommer.

Bestilling av rom gjøres på telefon: +47 755 79 700​ 

NB: Alle hunder må holdes i bur på rommene, avvik vil bli fakturert den enkelte. Det samme gjelder røyking som ikke er tillatt. 


 

SEKRETARIAT:
Sekretariatet blir i inngangen til Motellet,  sekretariatet har følgende åpningstider:            

Fredag 07.15-07.45 og 17-18.30,  Lørdag kl. 07.15-07.45 og fra 17-18.30, søndag kl. 07.15-07.45 og fra kl. 14->

Deltakerne må være kjent med de til enhver tid gjeldene regler for start ved fuglehundprøver samt regler for vaksine. Det kan bli tatt stikkprøver blant deltakerne under prøvens gang. ​


OBS: Det kan forekomme endringer på både opprop og jegermiddag. Jaktprøvekomiteen forholder seg til retningslinjer når det gjelder corona, og vil hele tiden holde seg oppdatert for å kunne følge disse. Mer informasjon vil derfor komme etterhvert. 


Vi regner med at alle gjør seg kjent med Veileder Covid 19-Jaktprøver!

https://www.fuglehundklubbenesforbund.no/images/stories/dokumenter/Jaktprover/veileder_090321.pdf​


Vi ser fram imot ei trivelig jaktprøvehelg og vil holde dere jevnlig oppdaterte via vår nettside og vår side for arrangementet på Facebook. Ta kontakt om dere lurer på noe. 


Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en trivelig og sosial vinterprøve i Rana :-)  

- Annonse -
helgeland_marinasystemer_alle_logoer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.